Nicusor Constantinescu, sub control judiciar in dosarul Centrului Militar. Decizia este definitiva

Nicusor Constantinescu, sub control judiciar in dosarul Centrului Militar. Decizia este definitiva

Instanta a respins ca nefondate contestatiile formulate de DNA si de Nicusor Constantinescu la decizia de saptamana trecuta a Tribunalului Constanta care decisese inlocuirea arestului la domiciliu cu controlul judiciar. "Sa nu comunice direct sau indirect si prin orice mijloace de comunicare, cu martorii si expertii din prezenta cauza, cu personalul Centrului Militar Zonal Constanta, cu personalul din cadrul Consiliului Judetean Constanta si cu consilierii judeteni care au participat, in orice forma, in procesul de propunere, decizie si executie a celor doua hotarari ale Consiliului Judetean Constanta care au vizat Centrul Militar Zonal Constanta (HCJ 153/2009 si HCJ 339/2012), sa nu divulge sau sa redea in presa sau pe retelele sociale, direct sau indirect, informatii din cauza penala.

acum 62 luni (24 Apr 2015)

Instanta a respins ca nefondate contestatiile formulate de DNA si de Nicusor Constantinescu la decizia de saptamana trecuta a Tribunalului Constanta care decisese inlocuirea arestului la domiciliu cu controlul judiciar. Procurorii DNA au cerut ca Nicusor Constantinescu sa ramana arestat la domiciliu, iar Constantinescu a solicitat sa nu aiba interdictia de a-si exercita functia de presedinte al Consiliului Judetean. "Sa nu comunice direct sau indirect si prin orice mijloace de comunicare, cu martorii si expertii din prezenta cauza, cu personalul Centrului Militar Zonal Constanta, cu personalul din cadrul Consiliului Judetean Constanta si cu consilierii judeteni care au participat, in orice forma, in procesul de propunere, decizie si executie a celor doua hotarari ale Consiliului Judetean Constanta care au vizat Centrul Militar Zonal Constanta (HCJ 153/2009 si HCJ 339/2012), sa nu divulge sau sa redea in presa sau pe retelele sociale, direct sau indirect, informatii din cauza penala.

De asemenea, el are interdictia de a parasi tara, dar si obligatia de a se prezenta la fiecare termen la instanta sau atunci cand este solicitat de catre anchetatori.

Conform DNA, in perioada 2009 - 27 noiembrie 2013, Nicusor Daniel Constantinescu nu a asigurat finantarea Centrului Militar Zonal Constanta, neefectuand reparatiile necesare la sediul acestuia si a dispus rezilierea contractelor pentru furnizarea de utilitati si servicii de paza necesare functionarii in conditii normale a acestei institutii.

Mai cititi si:

UPDATE Curtea de Apel Constanta a amanat pronuntarea in procesul lui Nicusor Constantinescu pentru 24 aprilie

Consiliul Judetean refuza sa se constituie parte civila intr-un dosar al lui Nicusor Constantinescu

Comenzile lui Nicusor Constantinescu pentru trustul sau de presa: "Scrieti despre mine, ca altfel ne meritam toti soarta! ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro