Nicu Covaci, in bucatarie la batranete. Pentru cine a decis sa gateasca liderul legendarei trupe Phoenix

Nicu Covaci, in bucatarie la batranete. Pentru cine a decis sa gateasca liderul legendarei trupe Phoenix

O latura mai putin cunoscuta a lui Nicu Covaci, veteranul trupei Phoenix, a fost dezvelita cu ocazia unui "cantonament" pe care l-a organizat in Romania pentru noii membri ai trupei.

acum 86 luni (19 Sep 2015)

O latura mai putin cunoscuta a lui Nicu Covaci, veteranul trupei Phoenix, a fost dezvelita cu ocazia unui "cantonament" pe care l-a organizat in Romania pentru noii membri ai trupei. Nicu Covaci se trezea la ora 8.00 dimineata pentru a pregati micul-dejun pentru tinerii muzicieni; un tobar de 15 ani (Flavius Hosu), un chitarist de 12 ani (Andrei Cerbu) si un altul de 17 ani (Marc Tint). Copiii au avut doua saptamani sa invete in detaliu in jur de 30 de cantece ale Phoenixului. In fotografiile primite de noi, se vede un Nicu Covaci la bucatarie, preparand omlete.

Cantonamentul de repetitii a avut loc in Corbeanca, in casa unor prieteni - care au pus-o la dispozitie pentru Phoenix. De obicei scapa ieftin Covaci, oferind copiilor lapte cu cereale, dar alteori era mai complicat, iar atunci a decis ca se impune omleta. In alte ordine de idei, fanii Phoenix din Bucuresti vor avea parte, pe 1 octombrie, de un eveniment inedit.

Citeste si:

Nicu Covaci, umilit de Ministerul Afacerilor Externe: Phoenix nu are suficienta "notorietate" pentru a reprezenta Romania la Expo Milano ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro