Nicolae Robu, precizari despre dosarul DNA in care este suspect: "Ma doare cand onoarea, bunul meu cel mai de pret, imi este patata in mod atat de nedrept"

Nicolae Robu, precizari despre dosarul DNA in care este suspect:

Primarul Timisoarei Nicolae Robu a organizat sambata o conferinta de presa in care a explicat vizita sa la Directia Nationala Anticoruptie (DNA), unde a fost anuntat ca este suspect intr-un dosar de coruptie. Eu am fost chemat, nu in calitate de invinuit, ci in calitate de suspect pentru ca am semnat doua contarcte de vanzare - cumparare si cele doua contracte sunt suspecte de a fi facute fara indeplinirea tuturor conditiilor prevazuta de legea 112.

acum 79 luni (18 Feb 2017)

Primarul Timisoarei Nicolae Robu a organizat sambata o conferinta de presa in care a explicat vizita sa la Directia Nationala Anticoruptie (DNA), unde a fost anuntat ca este suspect intr-un dosar de coruptie. Nicolae Robu a declarat ca ceea ce i s-a intamplat lui ieri "este de o nedreptate strigatoare la cer", edilul subliniind ca nu se refera la DNA. Eu am fost chemat, nu in calitate de invinuit, ci in calitate de suspect pentru ca am semnat doua contarcte de vanzare - cumparare si cele doua contracte sunt suspecte de a fi facute fara indeplinirea tuturor conditiilor prevazuta de legea 112. Nu am nici cea mai mica vina si presupunand ca aparatul de specialitate a gresit, eu ca primar nu am nicio vina", a declarat Nicolae Robu.

Primarul Nicolae Robu a spus ca nu isi face griji ca va fi trimis in judecata, insa este foarte deranjat ca i-a fost patat "ce are mai de pret: onoarea". De ce merit eu sa fiu prezentat intr-o asemenea ipostaza pentru ca nu imi fac griji ca o sa fiu pedepsit cand sunt un om curat cinstit, care nu fac altceva decat sa muncesc de dimineata pana noaptea in interesul public? Bunul meu cel mai de pret este onoarea si atunci ma doare cand tocmai onoarea imi este patata in mod atat de nedrept si incorect", a declarat primarul Nicolae Robu.

Edilul a prezentat si imgainile celor doua apartamente vandute in mandatul sau, aratand ca e vorba de un apartament cu o camera si unul cu doua camere in care locuiesc doua familii simple. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro