NICOLAE CEAUSESCU si ION ILIESCU sunt CANDIDATI la alegerile locale

NICOLAE CEAUSESCU si ION ILIESCU sunt CANDIDATI la alegerile locale

Nicolae Ceausescu, candidat in varsta de 62 de ani pentru un mandat in Consiliul Local al comunei Poboru spune ca nu are nicio sansa sa castige, in timp ce Ion Iliescu afirma ca a intrat in politica pentru ca altceva nu avea de facut.

acum 57 luni (3 Jun 2016)

Alegerile locale din acest an aduc surprize printre candidatii la primariile din diferite localitati ale tarii. Dar dupa cum se poate observa pe listele electorale din doua localitati din Romania, se pare ca Ion Iliescu si Nicolae Ceausescu vor sa fie primari. Se pare ca mai noi, cei doi au planuri pentru a deveni primari in doua localitati din judetul Olt, transmite B1.ro.

Este vorba de doua personaje din localitatile respective care impart aceleasi nume cu cei doi politicieni cunoscuti din tara noastra. Nicolae Ceausescu este pe lista PSD pentru Consiliul Local al comunei Poboru, iar Iliescu este candidt din partea ALDE la Crampoaia.

Nicolae Ceausescu, candidat in varsta de 62 de ani pentru un mandat in Consiliul Local al comunei Poboru spune ca nu are nicio sansa sa castige, in timp ce Ion Iliescu afirma ca a intrat in politica pentru ca altceva nu avea de facut. Citeste si:

+Ceausescu a distrus paradisul gradinarilor din Vacaresti dupa o cearta cu ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro