Niciun vinovat pentru tinerele sfartecate pe camp acum 17 ani. "Sora mea a incercat sa se lupte cu criminalul. Parul lui a ramas in unghiile ei"

Niciun vinovat pentru tinerele sfartecate pe camp acum 17 ani.

Atunci, pe campul situat intre satele Boiu si Ciumeghiu, au fost gasite trupurile sfasiate cu zeci de lovituri de cutit ale unor tinere de 18 ani. Un cutit de 25 de centimetri Au ajuns, in scurt timp, in Ciumeghiu, comuna situata la jumatatea distantei dintre localitatea de bastina si Salonta. Arma crimei, un cutit cu lama de 25 de centimetri, a fost gasita la cativa metri de victime. "Mergeam in fiecare luna la Politie" In timp ce politistii sustin ca in cel mult sase luni criminalul ar urma sa fie prins, bazandu-se atat pe colaborarea cu o echipa de specialisti de la Bucuresti, cat si pe un program care le-ar putea indica faptasul, familiile tinerelor nu au aceeasi speranta, mai ales ca nu este prima data cand li se promite acest lucru.

acum 74 luni (28 Nov 2016)

20 aprilie este o zi neagra pentru doua familii din localitatea bihoreana Avram Iancu. Atunci, pe campul situat intre satele Boiu si Ciumeghiu, au fost gasite trupurile sfasiate cu zeci de lovituri de cutit ale unor tinere de 18 ani. La aproape 18 ani de la producerea odioasei crime, anchetatorii nu au reusit sa dea de urma criminalului.

In dimineata zilei de 20 aprilie 1999 un localnic aflat la munca pe un tractor, a descoperit doua trupuri pe camp. Era vorba despre Ramona Florica Magda si Marinela Dan, ambele de 18 ani, din comuna Avram Iancu. La cativa metri de ele, o Dacie de culoare crem, inmatriculata in judetul Arad, zacea abandonata in noroi. Am anuntat postul de Politie", povestea, a doua zi, omul care a descoperit una dintre cele mai oribile crime comise in judetul Bihor

Cu o dimineata inainte, in jurul orei 6.30, Ramona si Marinela au plecat de acasa, cu "o ocazie", spre liceul Agricol Salonta, unde erau eleve in clasa a XII-a. S-au urcat intr-o Dacie crem cu numarul de inmatriculare 4-AR-3216, fara sa banuiasca o clipa ca erau ultimele lor clipe in viata.

Un cutit de 25 de centimetri

Au ajuns, in scurt timp, in Ciumeghiu, comuna situata la jumatatea distantei dintre localitatea de bastina si Salonta. Au murit sub o ploaie de lovituri de cutit. 22 de astfel de urme s-au gasit pe trupul Ramonei si 14 pe cel al Marinelei.

Arma crimei, un cutit cu lama de 25 de centimetri, a fost gasita la cativa metri de victime. Din raportul anchetatorilor rezulta ca ucigasul si-ar fi implantat cutitul pe la spate, in timp ce fetele au incercat sa scape. Nu au existat urme care sa ateste vreun raport sexual sau vreo tentativa de viol. Potrivit relatarilor din presa, de la aceea vreme, trupurile neinsufletite au zacut, in camp, din seara zilei de marti pana a doua zi, dimineata. Politistii, sesizati cu o seara in urma, au ajuns la locul faptei in jurul or... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro