Nicio surpriza la Eurovision. Nici de data asta romanii nu sunt multumiti de castigator

Nicio surpriza la Eurovision. Nici de data asta romanii nu sunt multumiti de castigator

Practic am incercat toate optiunile: - Mihai Traistariu nu era bun, desi avea tot parul si toate octavele necesare - Monica Anghel era prea invechita, The Dada erau prea moderni, Naomi prea femeie, Cezar prea barbat - Costi Ionita ati zis ca e manelist si nu v-a placut, desi intre timp a fost nominalizat la Grammy si are in acest moment hit mondial cu Shaggy si Mohombi - Paula Seling nu v-a convenit, si ea chiar a castigat de doua ori!

acum 111 luni (9 Mar 2015)

Ca in fiecare an, un subiect preferat pe bloguri, forumuri si la tigara, in pauza de pranz.

Aseara a fost finala iar romanii au ales Voltaj, juriul de specialitate a ales de asemenea Voltaj, deci "De la capat" Voltaj este piesa care ne va reprezenta la Viena. Unii zic ca e prea lenta, altii ca e prea rock, unii ca e in limba romana si deodata suntem patrioti... Practic am incercat toate optiunile:

- Mihai Traistariu nu era bun, desi avea tot parul si toate octavele necesare - Monica Anghel era prea invechita, The Dada erau prea moderni, Naomi prea femeie, Cezar prea barbat - Costi Ionita ati zis ca e manelist si nu v-a placut, desi intre timp a fost nominalizat la Grammy si are in acest moment hit mondial cu Shaggy si Mohombi - Paula Seling nu v-a convenit, si ea chiar a castigat de doua ori! - Akcent erau prea frumosi pentru voi - Blaxy Girls erau prea tinere - Cu Mandinga ce ati avut in anul respectiv? Aaa, era prea zbantuita, prea "balcanic-house". Daca nici Voltaj nu a fost primita cu bratele deschise de ai nostri... Cu o campanie atat de frumoasa sustinuta pe TV si online. Cand vor fi romanii mandri de reprezentantii alesi de ei?

PS: Una dintre criticile primite aseara de trupa Voltaj a fost ca melodia este in limba romana iar trupa va canta varianta in engleza la Viena. Si la noi s-a mai intamplat cu Taxi care a interpretat piesa "Luna" in engleza in finala concursului Eurovision din 2000. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro