Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita. Doi tineri din Dolj sunt cercetati penal pentru ca si-au reparat singuri strada din fata caselor

Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita. Doi tineri din Dolj sunt cercetati penal pentru ca si-au reparat singuri strada din fata caselor

S-a intocmit un dosar de cercetare penala sub aspectul savarsirii executarii de lucrari neautorizate in zona drumului public pentru doua familii, dar si pentru Primaria Malu Mare", a spus Catalin Dochia, purtatorul de cuvant din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj. Am vorbit cu ei si mi-au zis ca de acum inainte o sa-si vada de treaba lor si nu se vor mai implica deloc in astfel de cazuri.

acum 88 luni (20 Mar 2017)

Doi tineri din localitatea doljeana Preajba s-au ales cu dosar penal dupa ce si-au reparat singuri strada din fata casei, intarind-o cu bucati de caramida uzata.

Tanarul sustine ca in momentul in care s-a apucat de lucrare nu s-a gandit niciun moment c-o sa ajunga sa aiba probleme cu legea. Daca stiam ca o sa am probleme, lasam lucrurile asa cum erau si imi vedeam de treaba mea. Am aflat ca pedeapsa pentru o astfel de fapta este intre 6 luni si 3 ani sau amenda. Unul dintre tinerii cercetati in mijlocul strazii intarite cu bucati de caramida FOTO Andreea Mitrache

Sesizare din oficiu

Oamenii legii au intocmit dosar penal si pentru Primaria Malu Mare, de care apartine localitatea Preajba. "Politistii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca mai multe familii din localitatea doljeana Malu Mare pe strada Socului au efectuat lucrari neautorizate depozitand o serie de materiale de constructii (pietris, caramida) fara a avea autorizatie. S-a intocmit un dosar de cercetare penala sub aspectul savarsirii executarii de lucrari neautorizate in zona drumului public pentru doua familii, dar si pentru Primaria Malu Mare", a spus Catalin Dochia, purtatorul de cuvant din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj.

Autoritatile din comuna Malu Mare au replicat ca n-au bani pentru reabilitarea strazilor, iar oamenii n-au gresit atunci cand si-au rezolvat singuri problema.

"Nu cred ca au gresit, ba din contra cred ca au facut un lucru bun. Comuna Malu Mare are 92 de kilometri de drum, iar doar 2 kilometri sunt asfaltati. Ei, saracii, au gasit o solutie sa-si puna caramida, iar eu cred ca nu sunt singurii care au facut o astfel de lucrare. Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita, iar din punctul meu de vedere asa a fost in cazul celor doua familii", a precizat Ilie Dodocioiu, primarul comunei Malu Mare.

Munca de-o saptamana

Localnicii de pe strada Socului,... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro