NEWS ALERT. Sase RANITI, dupa un atac asupra unui AUTOCAR cu turisti in FRANTA

NEWS ALERT. Sase RANITI, dupa un atac asupra unui AUTOCAR cu turisti in FRANTA

sase persoane au fost ranite, dupa ce au fost trase focuri de arma asuora unui autocar cu turisti, pe autostrada A7 din sud-estul Frantei, a anuntat politia Autocarul transporta 75 de turisti cehi, unii dintre ei elevi de scoala, care calatoreau din Spania spre Cehia, cand a fost atacat sambata noaptea, scrie BBC News.

acum 82 luni (5 Jun 2016)

sase persoane au fost ranite, dupa ce au fost trase focuri de arma asuora unui autocar cu turisti, pe autostrada A7 din sud-estul Frantei, a anuntat politia

Autocarul transporta 75 de turisti cehi, unii dintre ei elevi de scoala, care calatoreau din Spania spre Cehia, cand a fost atacat sambata noaptea, scrie BBC News.

Doua gloante au lovit parbrizul si geamul din spate ale autovehiculului, a declarat procurorul Alex Perrin, din regiunea Drome.

Ziarul Le Dauphin Libere a anuntat ca mai multi politisti se aflau pe podurile de pe autostrada A7, pentru a preveni repetarea incidentului.

Se pare ca atacatorul a folosit o pusca de vanatoare pentru a trage asupra autocarului, de pe un pod de la A7, langa Saulce sur Rhone, la jumatatea distantei dintre Lyon si Marsilia.

Unul dintre pasageri a fost ranit grav la ochi, au spus politistii.

Deocamdata, nimeni nu a fost arestat. Citeste si:

+ALEGERI LOCALE 2016: REZULTATE Primaria Generala a Capitalei, SONDAJE EXIT-POLL, ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro