Nevazatori cu permis de conducere descoperiti in Alba. Persoanele vor fi reevaluate pentru gradul de handicap

Nevazatori cu permis de conducere descoperiti in Alba. Persoanele vor fi reevaluate pentru gradul de handicap

Noua persoane din Alba care detin certificate de incadrare in grad de handicap vor fi reevaluate de catre Comisia superioara de evaluare a persoanelor adulte cu handicap, existand suspiciunea incadrarii necorespunzatoare in grad de handicap si primirea de drepturi necuvenite.

acum 45 luni (19 Jun 2017)

Noua persoane din Alba care detin certificate de incadrare in grad de handicap vor fi reevaluate de catre Comisia superioara de evaluare a persoanelor adulte cu handicap, existand suspiciunea incadrarii necorespunzatoare in grad de handicap si primirea de drepturi necuvenite. In perioada 27 martie 2017 - 28 aprilie 2017 s-au desfasurat controale care au vizat verificarea eligibilitatii persoanelor cu certificate de incadrare si tip de handicap, beneficiare de indemnizatiile corespunzatoare, dintr-un esantion format din 40 persoane, precum si colectarea informatiilor referitoare la beneficiarii care obtin drepturi ca urmare a neincadrarii corespunzatoare in grad si tip de handicap.

"Din verificarea adminstrativa a dosarelor persoanelor cu handicap din esantionul selectat si din verificarea in teren, echipa de control a constatat inexistenta dosarelor care au stat la baza incadrarii in grad de handicap, pentru un numar de 7 persoane incadrate intr-un grad de handicap, care detin certificate de incadrare in grad de handicap, eliberate inainte de anul 2000, precum si 2 persoane incadrate in gradul grav de handicap (vizual), care au obtinut permise auto, ulterior incadrarii in grad si tip de handicap", se afirma intr-un comunicat de presa al AJPIS Alba. In aceste conditii inspectorii sociali au propus spre reevaluare un numar de 9 persoane de catre Comisia Superioara de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap, urmand ca in functie de rezultatul evaluarii, sa se confirme, sau nu, suspiciunea incadrarii necorespunzatoare in grad de handicap si primirea de drepturi necuvenite. Are 300 de grame si costa mai putin de 30 de lei FOTO Curiozitatile comunei din Romania cu cele mai multe sate: garduri din piatra, crama naturala in pamant, case din lemn FOTO Cat de frumos este acum la Rosia Montana. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro