Nevasta de interlop moarta dupa un implant de silicoane. Familia vrea razbunare impotriva medicilor si ataca procurorii

Nevasta de interlop moarta dupa un implant de silicoane. Familia vrea razbunare impotriva medicilor si ataca procurorii

Contestatia a fost depusa atat de copiii Marianei Ciubotaru, cat si de soacra acesteia, Olga Tanase si va fi solutionata de judecatorii de la Tribunal in perioada urmatoare. Dosarul mortii Marianei Ciubotaru a fost clasat in urma cu un an de Parchetul de pe langa Tribunal, dupa ce anchetatorii au considerat ca nimeni nu este vinovat pentru moartea tinerei de 28 de ani.

acum 39 luni (25 Apr 2017)

Cauzele mortii de acum patru ani a Marianei Ciubotaru, zisa "Paroasa", sotia interlopului Belgian Tanase, nu au fost nici acum deslusite. Dosarul de ucidere din culpa instrumentat de anchetatori bate pasul pe loc iar membrii familiei Tanase au formulat o contestatie in instanta, incercand astfel sa obtina urgentarea finalizarii dosarului. Contestatia a fost depusa atat de copiii Marianei Ciubotaru, cat si de soacra acesteia, Olga Tanase si va fi solutionata de judecatorii de la Tribunal in perioada urmatoare.

Dosarul mortii Marianei Ciubotaru a fost clasat in urma cu un an de Parchetul de pe langa Tribunal, dupa ce anchetatorii au considerat ca nimeni nu este vinovat pentru moartea tinerei de 28 de ani. Rudele tinerei decedate au atacat insa in instanta solutia de clasare si au obtinut la Tribunal redeschiderea dosarului. Tot atunci, s-a dispus ca cercetarile sa fie completate de procurori, care, in decizia de clasare, invocau un raport de expertiza medico-legala din care reiese ca moartea Marianei Ciubotaru nu poate fi legata de existenta vreunei culpe medicale.

Istoria cazului

La momentul respectiv, avocatii familiei Tanase invocau ca procurorii s-au raportat in luarea deciziei doar la circumstantele din timpul operatiei, fara a verifica eventualele deficiente medicale de dinainte si de dupa interventia chirugicala. Femeia mai fusese operata si in trecut, de medicul Lucian Popa, de la Omni Clinic, in schimbul interventiilor, potrivit sustinerilor familiei, platindu-se "mai multe mii de euro". Moartea subita a "Paroasei" a adunat, la inmormantare, mii de romi, care au insotit cortegiul funerar pe strazile Iasului pe 7 februarie 2013, multi dintre ei exprimandusi supararea, dar si revolta in legatura cu decesul, acuzand o posibila culpa medicala, dar si o anume discriminare in tratamentul medical. Centrul Iasului a vuit azi-noapte de muzica de jale

FOTO Femeia moarta de la sil... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro