Nepotul lui Ceausescu, Emil Barbulescu, a murit la 58 de ani. Va fi inmormantat marti, in cimitirul din Scornicesti

Nepotul lui Ceausescu, Emil Barbulescu, a murit la 58 de ani. Va fi inmormantat marti, in cimitirul din Scornicesti

In 2011 a lansat primul volum "Nicolae Ceausescu a fost unchiul meu - Noi cei care am tradat", volum care si astazi poate fi achizitionat de cei care viziteaza casa memoriala Nicolae Ceausescu din Scornicesti, volum in care Emil Barbulescu exprima ideea ca, de fapt, conducatorii de astazi nu au nici cel mai mic interes sa se stie adevarul despre cele intamplate in 1989.

acum 98 luni (4 Apr 2016)

Emil Barbulescu implinea 58 de ani chiar in aceasta luna, iar boala care l-a doborat fulgerator si-a aratat coltii, spune primarul interimar al orasului Scornicesti, Ion Prioteasa, in februarie, anul acesta. Revolutia din 1989 l-a prins adjunct al comandantului Politiei Judetene, dupa ce anterior ocupase functia de sef de post la Scornicesti. Desi cu un potential real, spun cei care in acei ani s-au aflat in preajma familiei Barbulescu, Emil s-a dovedit un aventurier, lucru care ii dadea, deseori, mamei sale motive de mahnire.

Conducea o masina rosie, sport, o senzatie la acea vreme, iar in calitate de sef al clubului FC Scornicesti, spre finele deceniului '80-'90, a avut mana libera sa aduca jucatori, antrenori, presedinti, banii, multi dinre ei negri, de la CAP-ul fruntas pe tara, curgand.

Nepotul lui Ceausescu s-a stins in casa in care, de ani buni, locuia singur FOTO Alina Mitran

Dupa 1989 a stat vreme de aproape opt luni in puscarie, dupa care a intervenit declinul. In 2011 a lansat primul volum "Nicolae Ceausescu a fost unchiul meu - Noi cei care am tradat", volum care si astazi poate fi achizitionat de cei care viziteaza casa memoriala Nicolae Ceausescu din Scornicesti, volum in care Emil Barbulescu exprima ideea ca, de fapt, conducatorii de astazi nu au nici cel mai mic interes sa se stie adevarul despre cele intamplate in 1989. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro