Nepotism jenant in PSD. A ajuns parlamentar fara sa aiba niciun merit, fara studii si fara vreo cariera profesionala. Are o singura calitate: este nepoata primarului Florentin Pandele. Este acum deputat de Ilfov

Politiciana originara din localitatea Voluntari, absolventa de studii medii si a fost recomandata de colegii din PSD ca fiind director de Markenting la o companie din Romania, fiind o candidata care are ambitia de a schimba viata politica.

acum 43 luni (14 Dec 2016)

Cea mai tanara social-democrata care a reusit sa intre in Parlament este Alexandra Corina Bogaciu, in varsta de 27 de ani.

Desi la examenul de Bacalaureat, Alexandra Corina Bogaciu a obtinut media 7,68, avand nota 5.35 la disciplina Limba si Literatura Romana, proba scrisa, tanara a ocupat prima pozitie pe listele PSD Ilfov, castigand un fotoliu de deputat.

Politiciana originara din localitatea Voluntari, absolventa de studii medii si a fost recomandata de colegii din PSD ca fiind director de Markenting la o companie din Romania, fiind o candidata care are ambitia de a schimba viata politica. In realitate, tanara socia-democrata a lucrat pe postul de operator calculator la firma tatalui sau, Ion Bogaciu, specializata in copertine si materiale textile, conform stirilekanald.ro. In mediul online, Corina Bogaciu este recomandata de fotografii provocatoare, care, ulterior au fost sterse. Conform declaratiei de avere, ea a incasat de la firma tatalui sau, in 2015, suma de 6.227 lei, ceea ce inseamna un venit de 518 lei pe luna.

Ion Bogaciu, tatal Alexandrei, este varul lui Florentin Pandele, primarul din Voluntari si sotul edilului de la Bucuresti, Gabriela Firea. Bogaciu este si nasul de botez al lui Pandele, care s-ar fi crestinat ortodox in urma cu 15 ani. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro