Nepoata actorului Morgan Freeman a fost injunghiata mortal pe o strada din New York

Nepoata actorului Morgan Freeman a fost injunghiata mortal pe o strada din New York

Incidentul s-a petrecut duminica dimineata, cand un apel la numarul de urgenta 911 anunta un atac armat pe o strada aflata in apropiere de locuinta victimei. Nepoata lui Morgan Freeman, in extaz inainte de tragedie Ray Rosario, care sustine ca este cel mai bun prieten al lui Davenport, a declarat pentru "Daily Mail" ca a luat cina alaturi de cuplu si alti prieteni, precizand ca iubitul actritei a parut foarte fericit.

acum 62 luni (17 Aug 2015)

Incidentul s-a petrecut duminica dimineata, cand un apel la numarul de urgenta 911 anunta un atac armat pe o strada aflata in apropiere de locuinta victimei. Iubitul victimei, Lamar Davenport, se afla in apropiere, fiind retinut de politisti si dus la un spital psihiatric pentru un consult. Barbatul, in varsta de 30 de ani, este un raper aspirant, cu un istoric al abuzului de droguri si cazier judiciar. Conform martorilor, citati de "New York Post", barbatul ar fi atacat-o pe actrita in ceea ce se considera ca a fost un "act de exorcism". Tanara a fost injunghiata de 16 ori, iar atacatorul se pare ca si-a continuat asaltul chiar si dupa ce victima incetase din viata, mai noteaza Mediafax. Nepoata lui Morgan Freeman, in extaz inainte de tragedie Ray Rosario, care sustine ca este cel mai bun prieten al lui Davenport, a declarat pentru "Daily Mail" ca a luat cina alaturi de cuplu si alti prieteni, precizand ca iubitul actritei a parut foarte fericit. Sunt prins intre ura pe care o simt pentru el, iubirea pentru el, care imi este ca un frate, si durerea pentru moartea ei", a declarat Rosario, subliniind ca perechea era "in extaz" cu doar cateva ore inainte de brutalul eveniment. Dupa tragicul incident de duminica, Morgan Freeman a emis o scurta declaratie publica, in care si-a exprimat regretul fata de cele intamplate. "Lumea nu va cunoaste niciodata talentul sau artistic si cat de multe avea de oferit. Familia si prietenii ei au fost indeajuns de norocosi sa fi cunoscut ce insemna ea ca persoana.

De asemenea, intr-un mesaj publicat pe Facebook, actorul s-a declarat recunoscator pentru sprijinul venit din partea fanilor: "Vreau sa stiti ca apreciez imensa revarsare de iubire si sprijin pe care familia mea a primit-o cu privire la moartea tragica si fara sens a nepoatei mele Edena Hines. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro