Nemultumirile unui calator cu trenul: "Daca platim bilet intreg pentru persoana si patruped, am vrea sa nu mai stam pe scari"

Nemultumirile unui calator cu trenul:

Pe pagina personala de Facebook, Sorina Ionasc s-a plans de modul in care isi trateaza CFR calatorii: "Nenea domnu' ministru Cuc, avem si noi o doleanta la CFR.

acum 83 luni (31 Jul 2017)

Pe pagina personala de Facebook, Sorina Ionasc s-a plans de modul in care isi trateaza CFR calatorii: "Nenea domnu' ministru Cuc, avem si noi o doleanta la CFR. Subsemnata, posesoare de Polly, si patrupedul vaccinat, spalat, tuns si parfumat (ne-am pus si bandana la gat, vedeti?), am vrea niste locuri in tren. Nu de alta, dar daca platim bilet intreg pentru persoana+patruped, am vrea sa nu mai stam pe scari. Stiu ca Regulamentul CFR e de asa natura incat, daca un singur calator nu suporta animalele, prostul posesor de patruped, platitor de bilete pentru cele doua suflete, e nevoit sa stea pe unde apuca. No, acu' nu-i jale, ca sedem comod pe scarile astea. Dar asa ma racaie pe suflet ca o madam care merge gratis (deh, doar e pensionara) ma da afara de pe locurile pe care le-am platit. UPDATE - Avem aproape doua ore de cand stam pe jos in tren. Am fost anuntata ca postarea va ajunge, cumva, propunere de modificare a Regulamentului. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro