"Ne cerem scuze ca am inventat algebra" . Campanie ironica a musulmanilor pe Twitter

Marti a aparut #MuslimApologies, hashtagul fiind utilizat de 30.000 de ori in ultimele 48 de ore. Un hashtag echivalent, #LesMusulmansSexcusentPour, a fost folosit de mai mult de 5000 de ori in ultima zi.

acum 86 luni (27 Sep 2014)

Religia mea nu ma invata sa urasc si sa ucid", se arata in mesajul campaniei, care a fost redistribuit pe Twitter de aproape 50.000 de ori in ultima saptamana.

Unii utilizatori au considerat ca nu este necesar ca musulmanii sa se justifice in fata mass-mediei occidentale: "M-am saturat sa vad musulmani care se chinuie sa isi ceara scuze pentru a-si demonstra umanitatea in fata islamafobilor cu campanii precum #notinmyname", scria unul dintre acestia, potrivit Hotnews.ro. Marti a aparut #MuslimApologies, hashtagul fiind utilizat de 30.000 de ori in ultimele 48 de ore.

"Ne pare rau pentru algebra, camere foto, universitati, spitale si cafea", a scris un utilizator.

Mesajele au fost redistribuite de sute de ori.

Campania devine din ce in ce mai populara in tarile vorbitoare de limba franceza. Un hashtag echivalent, #LesMusulmansSexcusentPour, a fost folosit de mai mult de 5000 de ori in ultima zi. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro