Nationala de fotbal feminin a invins Grecia cu 4-0, dar a ratat calificarea directa la Euro. Cu cine va juca baraj

Nationala de fotbal feminin a invins Grecia cu 4-0, dar a ratat calificarea directa la Euro. Cu cine va juca baraj

Atat de aproape de un vis ce parea, poate, imposibil la startul campaniei de calificare, tricolorele s-au napustit spre poarta elena inca din startul partidei. Avand nevoie de un golaveraj cat mai bun, tricolorele nu au facut pasul inapoi si au continuat sa atace, dar Olar si Rus nu au fost inspirate in fata lui Peletidou.

acum 45 luni (21 Sep 2016)

Atat de aproape de un vis ce parea, poate, imposibil la startul campaniei de calificare, tricolorele s-au napustit spre poarta elena inca din startul partidei. Andreea Voicu si Florentina Olar au fost primele care si-au incercat norocul.

Avand nevoie de un golaveraj cat mai bun, tricolorele nu au facut pasul inapoi si au continuat sa atace, dar Olar si Rus nu au fost inspirate in fata lui Peletidou. In minutul 15, tabela s-a modificat din nou, cea care a marcat fiind Maria Ficzay: o frumoasa lovitura de cap. Lunca si Olar au mai irosit doua sanse inainte de pauza, a relatat site-ul Federatiei Romane de Fotbal. Finlanda era condusa, dar Rusia avea 4-0 cu Croatia si mai aveam nevoie de minimum doua goluri. A venit minutul 76, cand Vatafu a marcat cu capul, dar rusoaicele au facut-o si ele. Trei minute mai tarziu, Batea a prins un sut exceptional, marcand si apropiindu-ne mai mult de Euro 2017!

Finalul de meci s-a jucat doar in jumatatea Greciei, dar ocaziile de gol s-au rarit. Nu s-a mai marcat, iar fetele noastre mai au de luptat pentru a-si atinge visul. Pentru elevele lui Mirel Albon urmeaza barajul, "dubla" cu Portugalia, programata pe 17 si 25 octombrie. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro