Nationala blestemata: a plecat Piturca, vine Iordanescu. FRF explica de ce va fi instalat un om care iesise la pensie

Nationala blestemata: a plecat Piturca, vine Iordanescu. FRF explica de ce va fi instalat un om care iesise la pensie

UPDATE 22.11 - Harababura de la FRF naste o noua varianta: Anghel Iordanescu - director tehnic, Dorinel Munteanu - selectioner. UPDATE 23.08 - Haosul de la FRF e atat de mare, incat conferinta numirii noului selectioner, care ar fi trebuit sa aiba loc sambata, a fost amanata pentru inceputul saptamanii, la o data nespecificata! La cateva ore dupa ce "Il Luce" a declinat oferta lui Burleanu de a veni la nationala, in disperare de cauza, in conditiile in care urmeaza meciul cu Irlanda de Nord (14 noiembrie), FRF l-a convins pe Iordanescu sa preia nationala.

acum 73 luni (24 Oct 2014)

UPDATE 22.11 - Harababura de la FRF naste o noua varianta: Anghel Iordanescu - director tehnic, Dorinel Munteanu - selectioner.

Dupa ce un oficial FRF, Andrei Vochin, a vorbit la Digi Sport despre iminenta numire a lui Iordanescu in functia de selectioner, la cateva ore distanta, un alt oficial al FRF a inaintat un alt scenariu. E exclus sa avem doi selectioneri, e impotriva firii", a comentat la Digi Sport Marcel Puscas, directorul general de dezvoltare al FRF.

Dorinel Munteanu (46 de ani) e in prezent antrenor la Qabala, locul 3 in prima liga din Azerbaidjan. Cea mai mare performanta din cariera de antrenor a lui Munteanu e castigarea titlului in Romania cu Otelul, in 2011, iar apoi participarea in grupele Ligii Campionilor, acolo unde galatenii n-au facut niciun punct.

UPDATE 23.08 - Haosul de la FRF e atat de mare, incat conferinta numirii noului selectioner, care ar fi trebuit sa aiba loc sambata, a fost amanata pentru inceputul saptamanii, la o data nespecificata!

-----------

Razvan Burleanu da un prim mare rateu de cand a ajuns presedintele Federatiei Romane de Fotbal. El a aprobat despartirea de Victor Piturca, fara a avea o solutie de rezerva, a alergat dupa Mircea Lucescu, iar intr-un final a batut palma cu directorul tehnic al FRF, Anghel Iordanescu. La cateva ore dupa ce "Il Luce" a declinat oferta lui Burleanu de a veni la nationala, in disperare de cauza, in conditiile in care urmeaza meciul cu Irlanda de Nord (14 noiembrie), FRF l-a convins pe Iordanescu sa preia nationala. Aceasta varianta a fost confirmata la Digi Sport de Andrei Vochin, consilierul presedintelui FRF. Exista varianta pe care noi o vorbisem, asa ne-am asigurat noi cand Piturca a inceput acest dans cu oferta de la arabi. - pentru partida cu Irlanda de Nord) si trebuie sa le trimita un technician, nu ne putem permite noi", a declarat Vochin. Isi va incepe al treilea mandat Anghel Iordanescu (64 de ani) a mai pregatit nationala Romaniei in... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro