Natalie Dormer, din "Urzeala tronurilor", despre scenele nud de la inceputul carierei: "Nu le regret. Eram somera"

Natalie Dormer, din

Dormer, care este logodita cu regizorul Anthony Byrne, a invatat cum "sa navigheze" in industria cinematografica, dar a si realizat ca sexul este o parte esentiala in aceasta meserie: " este plin de scene de nuditate.

acum 99 luni (23 Jan 2016)

Inainte de a fi distribuita in "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones", Natalie Dormer a jucat intr-un alt serial de succes, renumit pentru scenele de nuditate, "Dinastia Tudorilor/ The Tudors". Intr-un interviu acordat publicatiei "Evening Standard", artista a marturisit ca nu regreta scenele nud din debutul carierei sale cinematografice, fiind de parere ca au dat rezultate. "Inseamna ca a meritat. Am facut teatru si televiziune, asa ca urmatorul lucru pe care mi l-am dorit a fost sa demonstrez ca pot face si film. Cand mi-am inceput cariera, am fost recunoscatoare ca am primit un rol. Oamenii imi spuneau:

Ei bine, am luat aceasta decizie pentru ca eram somera. Dormer, care este logodita cu regizorul Anthony Byrne, a invatat cum "sa navigheze" in industria cinematografica, dar a si realizat ca sexul este o parte esentiala in aceasta meserie: " este plin de scene de nuditate. Sexul face parte din viata, prin urmare face parte din arta. De asemenea, aceasta considera ca personajele feminine puternice aduse in prim-plan de seria "Jocurile foamei", a carei protagonista este Jennifer Lawrence, au schimbat industria. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro