Nasu' versus finu' in Steaua - Dinamo! Cum a ajuns Contra sa il cunune pe Reghecampf cu Anamaria Prodan

Nasu' versus finu' in Steaua - Dinamo! Cum a ajuns Contra sa il cunune pe Reghecampf cu Anamaria Prodan

Meciul dintre Steaua si Dinamo inseamna si un duel intre Reghecampf si Contra, antrenori care in afara terenului sunt mai mult decat prieteni. Reghe si Prodanca s-au casatorit in Las Vegas, in 2008, dar in 2011 au repetat nunta la Snagov.A fost un eveniment-surpriza pentru antrenorul Stelei, care fusese chemat acolo sub pretextul ca trebuie sa vada un teren, dar s-a trezit luat pe sus in fata altarului, unde nasi au fost Cosmin Contra si Alina, sotia acestuia.

acum 86 luni (1 Mar 2017)

Meciul dintre Steaua si Dinamo inseamna si un duel intre Reghecampf si Contra, antrenori care in afara terenului sunt mai mult decat prieteni.

Laurentiu Reghecampf si Cosmin Contra au fost colegi de generatie si au avut trasee similare, cu mentiunea ca "Gurita" a fost mereu inaintea lui Reghe. Ambii au jucat fundas dreapta si pentru ca actualul antrenor al lui Dinamo a explodat mai repede, Reghecampf n-a avut loc de el nici la juniori, nici la tineret, nici la nationala mare. Apoi, Contra a fost rezerva lui Dan Petrescu la nationala mare, iar dupa ce a devenit titular, Reghecampf era varianta de rezerva, la care s-a apelat insa doar o data, in meciul de trista amintire cu Danemarca, pierdut, scor 2-5 la Bucuresti.

Stilul german versus stilul spaniol

Si din punct de vedere al echipelor de club la care au jucat, Contra e peste Reghecampf, Alaves, Milan, Atletico Madrid sau Getafe neputandu-se compara cu Litex Loveci, Energie Cottbus sau Allemania Aachen. In tara, unul era la Steaua, celalalt la Dinamo, iar cand au plecat afara fiecare si-a vazut de treaba lui. Legaturile dintre ei s-au strans dupa ce Laurentiu a devenit iubitul Anei Maria Prodan, care era apropiata a lui Contra, ajutandu-l pe acesta si ca impresar. Reghe si Prodanca s-au casatorit in Las Vegas, in 2008, dar in 2011 au repetat nunta la Snagov.A fost un eveniment-surpriza pentru antrenorul Stelei, care fusese chemat acolo sub pretextul ca trebuie sa vada un teren, dar s-a trezit luat pe sus in fata altarului, unde nasi au fost Cosmin Contra si Alina, sotia acestuia. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro