Nastase: Zona de diaspora exista pentru ca in 2002 au fost eliminate vizele de catre PSD

"Cred ca noi nu am reusit sa intelegem un anumit lucru, nici nu am reusit sa explicam faptul ca zona de diaspora exista, in mare masura, pentru ca, in 2002, au fost eliminate de catre PSD vizele pentru a circula in strainatate.

acum 100 luni (23 Nov 2014)

"Cred ca noi nu am reusit sa intelegem un anumit lucru, nici nu am reusit sa explicam faptul ca zona de diaspora exista, in mare masura, pentru ca, in 2002, au fost eliminate de catre PSD vizele pentru a circula in strainatate. Foarte multi dintre cei care lucreaza in strainatate au putut sa mearga acolo si sa lucreze pentru ca finalizarea negocierilor si acceptarea principiului libertatii de miscare si intrarea in Uniunea Europeana le-a permis sa faca acest lucru, dar tot in baza unor decizii si actiuni din partea PSD", a declarat Nastase, citat de hotnews.ro. Nastase a gasit si o explicatie a votului masiv al diasporei impotriva candidatului PSD: "Explicatia, dupa parerea mea, este legata de o serie de elemente mult mai complexe. "Au diferite tipuri de nemultumire, care nu sunt neaparat de ordin politic, dar problemele lor ar trebui vazute intr-adevar cu mai multa atentie. Citeste si: Iohannis: "Nu voi accepta proiecte de exploatare a resurselor naturale fara garantarea sigurantei totale" Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, a publicat pe Facebook un text in care subliniaza ca isi asuma respingerea proiectelor de exploatare a resurselor naturale care pun in pericol mediul inconjurator.

Rares Bogdan a publicat pe Facebook nota de plata a premierului Ponta, de la un club din Dubai Jurnalistul Rares Bogdan a publicat duminica, pe contul sau de Facebook, nota de plata a premierului Victor Ponta, de la clubul Cavalli din Dubai. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro