Nastase ii sfideaza pe francezi: "Nasty" a anuntat ca va merge la French Open, desi nu e dorit. "Tiriac ma va ajuta"

Nastase ii sfideaza pe francezi:

Chiar daca sefii sportului-alb au si precizat ca aceasta suspendare vizeaza doar turneele ITF si nu pe cele WTA, asa cum sunt intrecerile de Grand Slam, organizatorii de la French Open si Wimbledon au anuntat ca Ilie Nastase nu va primi acreditare sau invitatie din partea lor.

acum 45 luni (22 May 2017)

Ilie Nastase e suspendat provizoriu de Federatia Internationala de Tenis (ITF) si, deocamdata, n-a venit un verdict definitiv in cazul sau. Chiar daca sefii sportului-alb au si precizat ca aceasta suspendare vizeaza doar turneele ITF si nu pe cele WTA, asa cum sunt intrecerile de Grand Slam, organizatorii de la French Open si Wimbledon au anuntat ca Ilie Nastase nu va primi acreditare sau invitatie din partea lor. Mai mult, englezii au si precizat ca il vor opri pe "Nasty" la poarta, daca acesta se va prezenta cu bilet, ca orice spectator! "Nu vad ce legatura avea Cupa Federatiei cu Wimbledon si cu Roland Garros, nu sunt turnee ITF. Ma duc la Paris, ma duc la Luvru si la Turnul Eiffel si sa mananc bine. Nu o sa-mi dea acreditarea, dar banuiesc ca pot sa merg ca spectator. Daca domnul Tiriac imi da un bilet nu stiu de ce n-ar fi valabil.

"Sunt cativa alaturi de mine, dar nu o sa ma laud acum ca sunt in spatele meu. Nu stiu daca voi vorbi cu Serena Wiliams, pentru ca nu stiu cat de grava e situatia, cat de urat i-au prezentat-o ei", a adaugat fostul lider ATP. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro