Nastase, despre interviul in care Basescu a criticat DNA: "Este inegalabil"

Nastase, despre interviul in care Basescu a criticat DNA:

Urmarind comentariile sale, imi aminteam de denuntul impotriva mea, facut de Jenica Boerica din inchisoare (Dosarul Matusa Tamara in care am fost achitat, dar pentru care a trebuit sa-mi dau demisia din functia de presedinte al Camerei Deputatilor)", de cele 200 de vizite ale mele la Curtea Suprema pentru acuzatii legate de finantarea campaniei electorale, de cererile de recuzare pe care le-am facut in instanta (si de motivarea lor), de scrisorile insistente ale lui Traian Basescu la Parlament, prin care se cerea sa mi se ridice imunitatea si multe altele.

acum 98 luni (10 Apr 2015)

"Traian Basescu este inegalabil, pentru ca nu este de doua ori acelasi. Spre exemplu, in emisiunea de la B1 Tv, a contrazis tot ceea ce a spus, timp de zece ani, in legatura cu justitia. Urmarind comentariile sale, imi aminteam de denuntul impotriva mea, facut de Jenica Boerica din inchisoare (Dosarul Matusa Tamara in care am fost achitat, dar pentru care a trebuit sa-mi dau demisia din functia de presedinte al Camerei Deputatilor)", de cele 200 de vizite ale mele la Curtea Suprema pentru acuzatii legate de finantarea campaniei electorale, de cererile de recuzare pe care le-am facut in instanta (si de motivarea lor), de scrisorile insistente ale lui Traian Basescu la Parlament, prin care se cerea sa mi se ridice imunitatea si multe altele.

Fostul presedinte a avut si joi doua interventii, una pe contul sau de Facebook si una telefonica, la acelasi post de televiziune.Basescu a scris pe Facebook ca "justitia s-a deformat in ultimele luni", iar "inculpatii sunt umiliti". Am investit prea mult si am platit prea scump individual si politic in cei zece ani, pentru ca astazi sa tac cind este vorba de justitie. Voi continua sa ma exprim public, pentru ca nu vreau ca, in timp, sa se spuna ca o justitie care s-a deformat in ultimele luni prin nerespectarea drepturilor omului este ceea ce s-a construit in cei zece ani ai mandatelor mele", a scris fostul presedinte, pe pagina sa de Facebook. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro