Nadia Comaneci: "Stiam cu totii si am anticipat ca intr-o zi vom ajunge si aici. Ar fi util sa vedem ce e de facut de aici inainte"

Nadia Comaneci:

Nadia Comaneci a vorbit despre criza in care a intrat gimnastica feminina din Romania si a precizat ca esecul era anticipat de mai multa vreme. "Zeita de la Montreal" a explicat ca esecul nu a venit intamplator si era anticipat de ani de zile.

acum 98 luni (18 Apr 2016)

Nadia Comaneci a vorbit despre criza in care a intrat gimnastica feminina din Romania si a precizat ca esecul era anticipat de mai multa vreme.

Nadia Comaneci, cea mai buna gimnasta din istorie, a spus ca gimnastica feminina romaneasca trece printr-un moment extrem de dificil, dupa ratarea calificarii la Jocurile Olimpice. "Zeita de la Montreal" a explicat ca esecul nu a venit intamplator si era anticipat de ani de zile. Imi pare atat de rau ca s-a intamplat acest lucru, dar, asa cum tot spun si eu de ani de zile, aceste rezultate nefaste nu sunt intamplatoare. Din pacate acel moment a venit si dupa atatia ani nu vom avea o echipa completa in concursul olimpic. In Romania, avem aproximativ 100 de gimnaste, in timp ce in Statele Unite sunt vreo 4 milioane de copii care fac gimnastica. Avem vreo cinci-sase cluburi de gimnastica. In State, sunt 2.500 de cluburi. Din pacate, sportul in Romania a ramas pe loc, de aici si rezultatele catastrofale din ultima vreme", a spus Nadia pentru qmagazine.ro. Citeste si:

+URAGANUL DE FOC a ucis 25.000 de BESTII JIHADISTE. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro