Nadia Comaneci dezvaluie cine si de ce a spus ca ar fi vrut sa se sinucida: "Au zis ca am baut doua sticle de dezinfectant"

Nadia Comaneci dezvaluie cine si de ce a spus ca ar fi vrut sa se sinucida:

Jurnalistii brazilieni sustin ca "Zeita de la Montreal" a vrut sa se sinucida dupa ce parintii sai au divortat, in 1978. Nu-mi place sa vorbesc despre Nadia, dar pot sa va povestesc ca, pe vremea cand era gimnasta, a vrut sa scape, la un moment dat, de regimul din cantonamentul nationalei de gimnastica, unul cazon si extrem de sever.

acum 41 luni (16 Mar 2017)

Jurnalistii brazilieni sustin ca "Zeita de la Montreal" a vrut sa se sinucida dupa ce parintii sai au divortat, in 1978.

Povestea a fost comentata pe larg de Nadia Comaneci in cartea sa, "Scrisori catre o tanara gimnasta". Dar in niciun caz n-am incercat sa ma sinucid pentru ca imi vazusem prietenul cu o alta fata, asa cum reiese din film. Am auzit mai multe variante ale acestei intamplari, iar doua ziare din Germania chiar au scris ca am baut doua sticle de dezinfectant deoarece eram distrusa in urma rupturii intervenite in relatia amoroasa cu un poet. Adevarul e ca antrenorii si conducerea imi promisesera mai multa libertate pe perioada cat voi locui in complexul . Pareau absorbiti de un joc de carti, dar se aflau acolo ca sa ma supravegheze. Nu-mi place sa vorbesc despre Nadia, dar pot sa va povestesc ca, pe vremea cand era gimnasta, a vrut sa scape, la un moment dat, de regimul din cantonamentul nationalei de gimnastica, unul cazon si extrem de sever. Stiu ca, intr-una din zile, a baut doua linguri de dero ca sa scape de antrenamentele din acea zi. A fost un gest copilaresc, ceva in genul elevilor care mancau creta ca sa faca temperatura si sa scape de la ore. Asta am facut si eu pe vremea cand eram in clasa a cincea", a povestit la un moment dat Adrian Comaneci, fratele ei, pentru Ziarul "ring".

A existat un film, "Nadia", in care se spunea ca mi-am vazut iubitul - nu stiu care, pentru ca nu vorbesc niciodata despre asa ceva - cu o alta fata, asa ca am baut clor pentru a ma sinucide. Eu n-aveam timp sa traiesc in acel moment, probabil s-a vrut a se da o nota de dramatism peliculei

Nadia Comaneci ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro