N-a venit la munca doi ani, dar a primit bani grei

N-a venit la munca doi ani, dar a primit bani grei

Mai in gluma, mai in serios, probabil ca nici dansul nu a mai dat de mult timp pe la serviciu de nu avea habar de grozaviile facute de subalternii lui.

acum 77 luni (11 Sep 2014)

Ce trai aveau angajatii de la CE Oltenia! Dupa ce s-a aflat ca un lacatus le aducea prostituate ca sa primeasca zile libere, iar un miner si-a convins superiorii sa-l treaca "prezent" timp de 5 ani, fara sa dea o zi pe la munca, un alt angajat de la Cariera Rosiuta a fost prins ca se ponta singur, scrie Click.ro.

I-a mers inselatoria doi ani, timp in care a primit salariul nemeritat de 117.000 de lei! Constantin Berescu a recunoscut ca s-a pontat singur si a fost retinut, marti, pentru 24 de ore. Ieri, insa, Parchetul de pe langa Judecatoria Motru a hotarat ca maistrul sa fie eliberat si cercetat sub control judiciar. Directorul Carierei Rosiuta, Ion Ghiga, a spus ca habar nu avea ce se intampla in unitatea pe care o conduce de vreo doi ani de zile, scrie gorj-domino.ro. Mai in gluma, mai in serios, probabil ca nici dansul nu a mai dat de mult timp pe la serviciu de nu avea habar de grozaviile facute de subalternii lui. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro