Muzici din balcon

De curand s-a lansat BalconyTv Bucharest, o ramura a faimoasei BalconyTv, o platforma online internationala care transmite muzica live de la inaltime. Cele peste 12.000 de video-uri adunate sub umbrela brandului au reusit sa aduca peste 70 de milioane de vizualizari canalului, alte 200 de episoade fiind produse in fiecare luna.

acum 97 luni (2 Feb 2016)

De curand s-a lansat BalconyTv Bucharest, o ramura a faimoasei BalconyTv, o platforma online internationala care transmite muzica live de la inaltime. Stephen O’Regan, pe atunci proaspat absolvent de cinematografie, si colegii acestuia de apartament, muzicienii Tom Millet si Pauline Freeman, pun bazele a ceea ce urma sa devina fenomenul BalconyTv. De atunci, BalconyTv urmeaza acelasi tipar: un muzician independent sau o trupa interpreteaza o piesa proprie, live (de cele mai multe ori acustica), pe un balcon cu o panorama reprezentativa a orasului in care se intampla.

Incepand din 2006 fenomenul s-a extins pe 6 continente, in peste 60 de orase din peste 30 de tari si este in continua crestere.

Cele peste 12.000 de video-uri adunate sub umbrela brandului au reusit sa aduca peste 70 de milioane de vizualizari canalului, alte 200 de episoade fiind produse in fiecare luna. Balcony Tv a inceput sa isi faca simtita prezenta in industria muzicala, la nivel international, fiind o platforma independenta, prin care iubitorii de muzica, promotori si artisti din intreaga lume, sunt la un click distanta de a cunoaste scena muzicala live a unui oras.

De-a lungul timpului, au cantat pe balcoane, in cadrul BalconyTv, multe trupe aflate la inceput de drum, dar si multi artisti consacrati. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro