Muzica usoara italiana si romaneasca se reintalnesc pe aceeasi scena: Artistul italian AMEDEO MINGHI si GABRIEL COTABITA

Artistul italian AMEDEO MINGHI si GABRIEL COTABITA pregatesc un concert de zile mari, pe 4 aprilie 2017, la Sala Palatului AMEDEO MINGHI, cantautorul italian de mare succes, a carui personalitate puternica, modelata simultan de acea sensibilitate aparte, intalnita in compozitiile romantice si in maniera interpretativa calda, va da glas ideilor muzicale adunate de-a lungul celor 50 de ani de activitate artistica, in primul sau concert pe scena Salii Palatului din Bucuresti, ce va avea loc pe 4 aprilie 2017, incepand cu ora 19:30.

acum 46 luni (15 Dec 2016)

Artistul italian AMEDEO MINGHI si GABRIEL COTABITA pregatesc un concert de zile mari,

pe 4 aprilie 2017, la Sala Palatului

AMEDEO MINGHI, cantautorul italian de mare succes, a carui personalitate puternica, modelata simultan de acea sensibilitate aparte, intalnita in compozitiile romantice si in maniera interpretativa calda, va da glas ideilor muzicale adunate de-a lungul celor 50 de ani de activitate artistica, in primul sau concert pe scena Salii Palatului din Bucuresti, ce va avea loc pe 4 aprilie 2017, incepand cu ora 19:30.

In deschiderea spectacolului de la Bucuresti, GABRIEL COTABITA va incanta audienta cu piesele sale celebre "Noapte albastra", "Raiul e pe pamant", "Domnisoara nu pleca" sau "Daca n-ai iubi", dar si cu melodii din repertoriul sau acutal.

Concertul artistului Amedeo Minghi de la Bucuresti face parte din turneul international de promovare al materialului discografic, intitulat "La Busola E Il Cuore", lansat in luna octombrie 2016, sub egida Sony Music. Editia de colectie a proiectului, lansat in urma cu cateva luni, contine trei discuri concepute cu prilejul aniversarii a 50 de ani de activitate artistica.

Cunoscut romanilor in special pentru interpretarea deosebita a melodiei "Ricordi Del Cuore", coloana sonora a telenovelei de succes "Edera", Amedeo Minghi va adauga in playlist-ul concertului de la Sala Palatului, atat melodiile sale de succes care au intrat in istoria muzicii usoare italiene, cat si piesele cantate de-a lungul timpului la editiile festivalului cantecului italian "Sanremo".

Amedeo Minghi si-a inceput cariera de muzician, cantaret si compozitor la inceputul anilor '60 , iar pe parcursul celor cinci decade a atins culmile gloriei cu melodii exceptionale adunate intr-un portofoliu ce cuprinde peste 30 de albume, 20 de hit-uri, 5 DVD-uri si coloane sonore pentru 9 filme de fictiune, 2 drame, dar si distinctii notabile, cum ar fi "Ordinul de Merit al Republicii Italiene", sa... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro