Mutu da asigurari ca stadionul Dinamo va fi modernizat

Suporterii alb-rosii au pichetat Ministerul de Interne in timpul intalnirii la care au participat ministrul Carmen Dan, fotbalistul Adrian Mutu, presedintele clubului Dinamo, Monica Iagar si proprietarul echipei de fotbal, Ionut Negoita. Lucrarile nu pot demara pentru ca stadionul este detinut in coproprietate de AFCD (Asociatia Fotbal Club Dinamo), controlata de omul de afaceri Nicolae Badea, si CSDB (Clubul Sportiv Dinamo Bucuresti), aflate in proprietatea Ministerului de Interne, iar cele doua parti nu au reusit sa ajunga la o intelegere cu privire la adminstrarea stadionului dupa renovare.

acum 49 luni (9 Aug 2017)

Suporterii alb-rosii au pichetat Ministerul de Interne in timpul intalnirii la care au participat ministrul Carmen Dan, fotbalistul Adrian Mutu, presedintele clubului Dinamo, Monica Iagar si proprietarul echipei de fotbal, Ionut Negoita.

La finalul dscutiilor, Carmen Dan a sustinut ca stadionul Dinamo va fi modernizat, iar particularitatile proiectului vor fi facute publice odata ce dosarul va fi inaintat la Companiei Nationale de Investitii (CNI).

Fostul international roman, Adrian Mutu, in prezent manager al echipei de fotbal Dinamo, a declarat ca a fost gasita o solutie cu toata lipsa de cooperare a lui Nicolae Badea, fostul presedinte al clubului de fotbal Dinamo.

"Este o lipsa de respect ce face domnul Badea, se vede de ce se intarzie. Cu siguranta publicul dinamovist va avea parte de stadion", a declarat Mutu, la iesirea de la intalnirea cu ministrul de Interne.

Sicanele lui Nicolae Badea

La initiativa lui Nicolae Badea, conducatorilor clubului Dinamo le-a fost interzis accesul in zona lojelor la meciul de luni cu Gaz Metan Medias (1-3). De asemenea, nici parcarea nu a fost pusa la dispozitia clubului de fotbal. Nicolae Badea este proprietar pe loje, in timp ce Clubul Sportiv Dinamo detine pista de atletism si suprafata de joc.

Lucrarile nu pot demara pentru ca stadionul este detinut in coproprietate de AFCD (Asociatia Fotbal Club Dinamo), controlata de omul de afaceri Nicolae Badea, si CSDB (Clubul Sportiv Dinamo Bucuresti), aflate in proprietatea Ministerului de Interne, iar cele doua parti nu au reusit sa ajunga la o intelegere cu privire la adminstrarea stadionului dupa renovare.

La sfarsitul lunii mai, Carmen Dan anunta ca va cere desfiintarea asocierii dintre Clubul Sportiv Dinamo Bucuresti si FC Dinamo Bucuresti si ca va initia demersuri catre ANAF pentru accelerarea procesului de insolventa.

Stadionul Dinamo face parte din cele patru arene din Capitala care trebuie moderniz... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro