Mustul, cea mai sanatoasa bautura care te fereste de accidentul cerebral. De ce se consuma rapid

Mustul, cea mai sanatoasa bautura care te fereste de accidentul cerebral. De ce se consuma rapid

"Mustul contine vitaminele A, B1, B2 si vitamina C, si are un efect extrem de revigorant, ajutand la detoxifierea organismului si la stimularea imunitatii, mustul devenind si o puternica arma impotriva cancerului datorita continutului mare in antioxidanti. Mustul este si un tonic pentru minte datorita continutului sau de lecitina si de saruri de fosfor, care ajuta la imbunatatirea activitatii intelectuale si la gasirea echilibrului nervos, si este ideal pentru persoanele ce sufera de boli precum Alzheimer sau de pierderi de memorie.

acum 37 luni (15 Sep 2017)

"Mustul contine vitaminele A, B1, B2 si vitamina C, si are un efect extrem de revigorant, ajutand la detoxifierea organismului si la stimularea imunitatii, mustul devenind si o puternica arma impotriva cancerului datorita continutului mare in antioxidanti. O data preparat, mustul se consuma imediat si nu se fierbe deoarece se pierd toate vitaminele si mineralele esentiale", spune Denisa Zaharia, medic de familie, cu competenta in apifitoterapie.

Mustul abunda in vitamine si antioxidanti cu proprietati antitumorale si de aceea este foarte recomandat tuturor persoanelor. Medicii recomanda mustul pentru a preveni si a trata numeroase boli, de ochi, de inima, de rinichi, de stomac, de nutritie, de imunitate, precum si pentru a preveni si trata anemia, astenia, gingivita sau durerile reumatice.

Tonic pentru minte

"De asemenea, este recomandat persoanelor bolnave de cancer, dar si celor predispuse la aceasta cumplita afectiune deoarece mustul contine resveratrol, un antioxidant-minune din pielita strugurilor, ce previne si combate cancerul. Mustul este si un tonic pentru minte datorita continutului sau de lecitina si de saruri de fosfor, care ajuta la imbunatatirea activitatii intelectuale si la gasirea echilibrului nervos, si este ideal pentru persoanele ce sufera de boli precum Alzheimer sau de pierderi de memorie. Mustul este un leac binecunoscut pentru constipatie, de vreme ce acidul tartric stimuleaza tranzitul intestinal si ajuta la reglarea digestiei", spune dr. Mustul are grija de inima, scade hipertensiunea arteriala si diminueaza riscul accidentelor vasculare Prin imbunatatirea circulatiei sangvine, a elasticitatii arteriale si a functiei vasculare, consumul de must te ajuta sa eviti oboseala cardiaca si te pune la adapost de accidentele vasculare cerebrale. Polifenolii reduc riscul de formare a cheagurilor de sange si oxidarea colesterolului "rau" - una din principalele cauze ale fixarii ac... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro