Munteanu si Berbecar au salvat onoarea gimnasticii romanesti. Avem aurul la barna si argintul la paralele, la Europene

Munteanu si Berbecar au salvat onoarea gimnasticii romanesti. Avem aurul la barna si argintul la paralele, la Europene

La Campionatele Europene individuale de la Montpellier participa 167 de sportivi din 38 tari in concursul masculin si 100 de gimnaste din 33 de tari in competitia feminina.

acum 89 luni (19 Apr 2015)

Andreea Munteanu a fost notata cu 14,366, cu care a obtinut medalia de aur. La masculin, Romania a fost reprezentata de Marius Berbecar si Andrei Muntean, in finala de la paralele. Marius Berbecar a intrat al doilea in finala, fiind notat cu 15,300, cu care a cucerit medalia de argint, la egalitate cu Christian Baumann (Elvetia). La randul sau, Andrei Muntean a fost penultimul pe lista de start, iar in urma evolutiei sale a primit nota 15,133, cu care s-a clasat pe locul 5. Medalia de aur a fost cucerita de Oleg Verniaiev (Ucraina, 15,866), iar medalia de bronz nu s-a mai acordat.

Citeste si:

Octavian Bellu aniverseaza 64 de ani: "Sarbatoresc prin munca"

La CE individuale de la Montpellier, Laura Jurca s-a clasat, vineri, pe locul 7, iar Diana Bulimar pe locul 10, in finala la individual-compus. La Campionatele Europene individuale de la Montpellier participa 167 de sportivi din 38 tari in concursul masculin si 100 de gimnaste din 33 de tari in competitia feminina. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro