Munteanu, despre ONG-urile care i-au cerut retragerea: "Niste indivizi care primesc banuti. Nu le e rusine?"

Munteanu, despre ONG-urile care i-au cerut retragerea:

Pentru ca asta am facut, sa duc tara asta in UE si in NATO si vin trei indivizi care primesc niste banuti de nu stiu unde si sunt nemultumiti ca niste bugete acum o sa dispara si ei spun ca vorbesc in numele Bucurestiului. Cred ca oamenii vor intelege, mai clar, cat de mizerabile sunt anumite zone in care, in pofta de a obtine anumite beneficii, si ii imagineaza ca ei reprezinta totul in tara asta si ca reprezinta tot si cuvantul lor", a afirmat candidatul PNL.

acum 98 luni (15 Apr 2016)

"Tot sunteti cu netul, puneti mana si citati netul si vedeti ce declarau congresmeni americani. Pentru ca asta am facut, sa duc tara asta in UE si in NATO si vin trei indivizi care primesc niste banuti de nu stiu unde si sunt nemultumiti ca niste bugete acum o sa dispara si ei spun ca vorbesc in numele Bucurestiului. "Imi dau seama ca valul de reactii din partea unui anumit segment al societatii civile, reprezentat de vreo 20-30 de ONG-uri foarte active si foarte bine finantate, a creat un oarecare cutremur local, in zonele internetului.

El a spus ca, personal, nu il demobilizeaza acest atac din partea societatii civile, ci il amuza, pentru ca se vehiculeaza prostii. "Indica o spaima, spaima ca oamenii isi dau seama ca este foarte probabil ca PNL, in aceasta formula, sa castige tot, toate sectoarele, Primaria Generala. Cred ca oamenii vor intelege, mai clar, cat de mizerabile sunt anumite zone in care, in pofta de a obtine anumite beneficii, si ii imagineaza ca ei reprezinta totul in tara asta si ca reprezinta tot si cuvantul lor", a afirmat candidatul PNL. "Ceea ce vreau sa stiti cu siguranta este ca sunt un om loial si corect, si ca, prin venirea mea, nimic din gandirea, logica si activitatea PNL nu vor fi modificate, ci voi incerca sa aduc un spor la aceasta organizatie puternica", a spus Munteanu, care a facut aceste declaratii la sediul PNL Sector 1, unde a semnat adeziunea la partid.

Grupul pentru Dialog Social (GDS) considera ca, prin sustinerea candidaturii lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei, PNL compromite valorile fundamentale ale liberalismului si afecteaza imaginea Romaniei, asumandu-si politicile extremismului. Referitor la faptul ca in aceasta declaratie se precizeaza ca semnatarul nu a facut declaratii antisemite, Munteanu a raspuns: "Eu nu am facut declaratii antisemite, dimpotriva. Eu sunt un om profund pasnic, profund iubitor de oameni si am fost pe pozitii non-violente cred ca dintot... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro