Muncitori prinsi sub un mal de pamant. Raed Arafat: "Unul dintre ei a murit, incercam sa ajungem la ceilalti doi, sansele sa-i gasim in viata sunt reduse"

Muncitori prinsi sub un mal de pamant. Raed Arafat:

Accidente similare produse in ultimii ani Un incident similar s-a produs pe 24 august 2017, cand doi muncitori care lucrau la o sistemul de canalizare din comuna valceana Tetoiu au fost surprinsi sub un mal de pamant care s-a prabusit.

acum 76 luni (4 Nov 2017)

"Trei muncitori lucrau pe un pod de cale ferata si pamantul s-a surpat. Unul dintre ei a murit acum jumatate de ora, incercam sa ajungem la ceilalti doi. Problema este sa ajungem la ei, desi am mobilizat la fata locului mai multe echipaje ale SMURD-ului, ambulantei, inclusiv containerul special de cautare salvare si o macara de la CFR.

Potrivit oficialului, la fata locului au mai fost deplasate si doua autospeciale de stingere cu module de descarcerare. "Doua persoane sunt acoperite in totalitate de pamant si de roci", a explicat si Claudiu Iacob, reprezentantul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Hunedoara. Contactati de "Adevarul", reprezentantii CFR SA nu au facut niciun fel de comentarii referitoare la incident.

Accidente similare produse in ultimii ani Un incident similar s-a produs pe 24 august 2017, cand doi muncitori care lucrau la o sistemul de canalizare din comuna valceana Tetoiu au fost surprinsi sub un mal de pamant care s-a prabusit. Un alt accident de munca a avut loc in Snagov, in 2015, cand doi muncitori au fost si ei prinsi sub un mal de pamant in timp ce sapau un sant in localitate. Mai multe echipaje de salvatori au incercat timp de trei ore sa ii scoata la suprafata, insa ambii au fost gasiti morti. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro