Multitech este singurul reprezentant Videojet in Romania

Multitech este singurul reprezentant Videojet in Romania

Imprimantele cu jet de cerneala pentru caractere mari si mici, sistemele de codificare laser, imprimantele cu transfer termic si echipamentele de etichetare oferite de Videojet aplica date variabile, cum ar fi data de consum recomandata, data fabricatiei, numarul lotului si informatii despre operator, precum si coduri de bare 2D si liniare, practic pe orice tip posibil de ambalaje de produse, cutii de transport sau paleti.

acum 109 luni (22 Jan 2015)

Despre Multitech

Multitech lucreaza cu cei mai importanti producatori la nivel mondial din domeniile de marcare si codificare pentru a oferi echipamente, consumabile si solutii specifice diferitelor ramuri industriale. Scopul Multitech este sa dezvolte parteneriate cu clienti din industria bunurilor de consum, farmaceuticelor si produselor industriale pentru a le imbunatati productivitatea, de a proteja si dezvolta brandurile lor si a le sprijini in fata tendintelor si reglementarilor din industrie.

Despre Videojet

Videojet ofera solutii potrivite de marcare si codificare prin cea mai larga gama de tehnologii si este dedicat furnizarii de echipamente, materiale si servicii de calitate, concepute pentru a functiona cu un maxim de fiabilitate, eficienta, facilitate in operare si intretinere redusa. Imprimantele cu jet de cerneala pentru caractere mari si mici, sistemele de codificare laser, imprimantele cu transfer termic si echipamentele de etichetare oferite de Videojet aplica date variabile, cum ar fi data de consum recomandata, data fabricatiei, numarul lotului si informatii despre operator, precum si coduri de bare 2D si liniare, practic pe orice tip posibil de ambalaje de produse, cutii de transport sau paleti. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro