MTV Europe Music Awards 2014: Lista completa a castigatorilor

MTV Europe Music Awards 2014: Lista completa a castigatorilor

Lista completa a castigatorilor MTV EMA 2014: Cel mai bun cantec: Ariana Grande - "Problem" Cea mai buna cantareata: Ariana Grande Cel mai bun cantaret: Justin Bieber Cel mai bun artist pop: One Direction Cel mai bun artist rock: Linkin Park Cel mai bun artist alternativ: Thirty Seconds To Mars Cel mai bun artist electro: Calvin Harris Cel mai bun artist hip hop: Nicki Minaj Cel mai bun videoclip: Katy Perry - "Dark Horse" Cel mai bun artist nou: 5 Seconds of Summer Cel mai bun artist live: One Direction Cea mai buna reprezentatie la nivel mondial: Enrique Iglesias Cel mai bun cantec cu mesaj: Beyonce - "Pretty Hurts" Cea mai buna aparitie: Katy Perry Global Icon: Ozzy Osbourne Artist on the rise: 5 Seconds Of Summer Best Push: 5 Seconds Of Summer Artistul cu cei mai multi fani: One Direction Best Worldwide Act: Bibi Zhou

acum 103 luni (10 Nov 2014)

Trupa pop One Direction a castigat trei premii, inclusiv la categoria Cel mai bun artist pop, in cadrul galei MTV EMA 2014.

Cantareata americana Ariana Grande (21 de ani) a castigat cele mai importante premii: Cel mai bun cantec ("Problem") si Cea mai buna cantareata pop. Tot doua trofee a obtinut si Katy Perry (30 de ani), la catergoriile Cel mai bun videoclip ("Dark Horse") si Cea mai buna aparitie.

Gazda MTV EMA 2014 a fost cantareata americana Nicki Minaj (31 de ani), care a fost totodata nominalizata la patru categorii, dar a reusit sa traduca in victorie doar pe cea pentru Cel mai bun artist hip hop.

Nicki Minaj, gazda editiei din acest an a premiilor MTV EMA FOTO Getty Images

Pharell Williams (41 de ani) a pierdut titlul de Cel mai bun cantaret in fata starului canadian Justin Bieber (21 de ani), in timp ce rockerul Ozzy Osbourne a fost recompensat cu Global Icon, pentru intreaga activitate.

Introducand un montaj cu "cele mai bune momente" ale rockerului, inclusiv imagini din reality show-ul familiei Osbourne, legendarul chitarist Slash a declarat, citat de "The Guardian": "Timp de patru decenii Printul Intunericului a zguduit pe oricine a vrut sa-l asculte.

"Nu stiu de unde au acest trofeu de rahat, dar ma bucur sa fiu aici in aceasta seara.

Ozzy Osbourne, alaturi de Slash, pe scena MTV EMA FOTO Getty Images

Gala de premiere a celor mai buni muzicieni, organizata de reteaua de televiziune MTV, a avut loc duminica seara, 9 noiembrie, la Glasgow, in Marea Britanie, fiind pentru prima data din 2003 cand premiile s-au decernat in Scotia.

Andra a castigand titlul Best Romanian Act si a intrat in cursa pentru titlul categoriei Europe East, alaturi de cantareti din Israel, Polonia, Rusia si Adria (regiunea fostelor tari iugoslave).

Lista complet... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro