MRU, intrebat daca ar putea prelua sefia Cancelariei prezidentiale: Nu confirm, dar nici nu infirm

MRU, intrebat daca ar putea prelua sefia Cancelariei prezidentiale: Nu confirm, dar nici nu infirm

Citeste si: Dan Mihalache, seful Cancelariei lui Iohannis, fost om de casa al PSD Dan Mihalache, cel care ar urma sa preia sefia Cancelariei Prezidentiale, are un trecut politic care coincide mai mult cu istoria PSD, fiind consilier al lui Adrian Nastase si al lui Nicolae Vacaroiu, decat cu cea a PNL, al carui membru este din 2009.

acum 112 luni (30 Nov 2014)

Voi fi aproape de el, indiferent de pozitia mea", a spus Ungureanu, intrebat daca va fi propus sef al Cancelariei prezidentiale.

Presedintele ales al romanilor, Klaus Iohannis, a inceput procesul de selectie a consilierilor cu care va lucra imediat ce se va instala la Palatul Cotroceni.

Potrivit unor surse liberale, Dan Mihalache, Andrei Muraru, Cosmin Marinescu si George Scutaru au mers, saptamana aceasta, la Cotroceni in pregatirea preluarii de catre Klaus Iohannis a mandatului de presedinte.

Initial, numele lui Dan Mihalache a fost vehiculat pentru functia de sef al Cancelariei prezidentiale.

Mihai Razvan Ungureanu, despre care presa scria zilee trecute ca Iohannis asteapta o recomandare a fostului premier pentru functia de consilier prezidential pe politica externa, a negat orice fel de implicare in formarea echipei lui Klaus Iohannis.

Citeste si:

Dan Mihalache, seful Cancelariei lui Iohannis, fost om de casa al PSD

Dan Mihalache, cel care ar urma sa preia sefia Cancelariei Prezidentiale, are un trecut politic care coincide mai mult cu istoria PSD, fiind consilier al lui Adrian Nastase si al lui Nicolae Vacaroiu, decat cu cea a PNL, al carui membru este din 2009. Ce a raspuns presedintele ales

Mai multi intelectuali romani, in funtea cu Andrei Plesu, Gabriel Liiceanu, Vladimir Tismaneanu si Andrei Oisteanu, au publicat, in Revista 22, o scrisoare adresata presedintelui ales, Klaus Iohannis, in care s-au aratat ingrijorati de echipa de consilieri pe care si-a ales-o. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro