Mozaic Jazz Festival dezvaluie line-up-ul incandescent din a doua seara de festival!

Cel mai proaspat si dinamic festival de jazz se intampla in Sibiu, acolo unde va asteptam intre 13 si 15 noiembrie la Casa de Cultura a Sindicatelor! http://www.tigranhamasyan.com/ Bilete si abonamente Biletele si abonamentele se gasesc in reteaua Eventim: Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti, si on-line pe www.eventim.ro Pretul unui bilet este de 70 lei pentru fiecare zi de festival, iar abonamentul valabil pentru cele trei zile costa 170 de lei.

acum 104 luni (15 Sep 2015)

Cel mai proaspat si dinamic festival de jazz se intampla in Sibiu, acolo unde va asteptam intre 13 si 15 noiembrie la Casa de Cultura a Sindicatelor!

Sambata, 14 noiembrie, ora 19.00 - Jaga Jazzist (Norvegia)

Inca de la debutul din 1996, Jaga Jazzist a fost imposibil de incadrat intr-o categorie: jazz, post rock, electronica, rap, muzica clasica?

Pur si simplu toate la un loc si de fapt, niciuna dintre ele.

Pionieri ai electro-jazz-ului si nu-jazz-ului in Scandinavia, Jaga Jazzist a atras mereu in jurul sau muzicieni, producatori sau ingineri de sunet aflati in miezul fierbinte al scenei muzicale norvegiene.

Daca albumele lor starnesc elogii - BBC numind Livingroom Hush albumul jazz al anului in 2002 - concertele sunt piesa de rezistenta a norvegienilor care reinventeaza energia sub forma de muzica.

Noul lor disc, Starfire, este propulsat de un motor electronic care produce cel mai nepamantean sound al lor de pana acum, piesele lungi si hipnotice dezvaluind un Jaga Jazzist uimitor, de neratat live!

http://jagajazzist.com/

Sambata, 14 noiembrie, ora 21.15 - Tigran Hamasyan Trio (Armenia)

Super forta jazz-ului contemporan, Tigran demoleaza tot si recompune la loc, fara reguli si fara compromisuri.

Nascut in Armenia in 1987, Tigran Hamasyan creste cu dorinta secreta de a deveni chitarist de trash metal.

Se muta in Los Angeles dupa ce, la saisprezece ani castiga competitia de pian a Festivalului de Jazz de la Montreux si colaboreaza cu artisti de calibru precum Serj Tankian (System of a Down), Dhafer Youssef, Lars Danielsson sau Ari Hoenig.

Tigran isi va prezenta la Mozaic Jazz Festival noul sau disc, Mockroot, probabil cel mai profund si indraznet de pana acum al artistului armean.

Un material vibrant in care Tigran si colegii sai surprind prin energia cu care imbina elemente de jazz si dubstep cu rock sau muzica electronica.

De altfel, Tigran n... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro