Motorola Moto 360 a ajuns in magazine. De unde poti sa il comanzi

Motorola Moto 360 a ajuns in magazine. De unde poti sa il comanzi

Este rezistent la apa si praf, are incorporate un pedometru si un senzor care masoara ritmul cardiac, asa ca iti va oferi toate informatiile despre starea de sanatate si consumul de calorii.

acum 117 luni (5 Sep 2014)

Versiunea disponibila la vanzare vine cu o curea din piele neagra sau gri. Luna viitoare va fi lansata si o versiune cu curea din metal, la 299 de dolari, insa vei putea cumpara si cureaua, separat, la 79 de dolari. Este rezistent la apa si praf, are incorporate un pedometru si un senzor care masoara ritmul cardiac, asa ca iti va oferi toate informatiile despre starea de sanatate si consumul de calorii.

Se conecteaza la toate smartphone-urile cu Android care au versiunea minim 4.3 si iti permite, printre altele, sa il controlezi vocal. Astfel ca ii poti cere sa iti arate drumul pana la o adresa care te intereseaza si el te ghideaza vocal si prin indicatoarele de pe ecran.

Moto 360 are o autonomie de 24 de ore si se incarca printr-un dispozitiv special, fara fir.

Foarte interesant si unic in piata este ca vine cu sase interfate diferite, asa ca iti poti asorta ceasul la imbracaminte, in functie de preferinte. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro