Motivul misterios al carnagiului din Las Vegas. Este teroristul Stephen Paddock "Abu Abdul Bar Al-Amrekini", asa cum sustine ISIS?

Cel putin 59 de persoane au murit si alte 527 au fost ranite in urma atacului armat comis in timpul unui concert de muzica country in orasul american Las Vegas de catre "pasnicul" Stephen Paddock. Milionar, obsedat de cazinouri Politia a gasit 23 de arme si munitie cat sa traga 20 de minute neintrerupt, alternand armele, in camera de la hotelul Mandalay Bay, ocupata cu trei zile inainte de masacru de catre Stephen Paddock. ISIS a revendicat de doua ori atacul terorist, sustinand ca organizatia a stiut de multa vreme de planul lui "Abu Abdul Bar Al-Amrekini", care s-ar fi convertit la Islam cu cateva luni inainte de a-si duce la indeplinire misiunea de pedeapsa a "Orasului Pacatului".

acum 80 luni (4 Oct 2017)

Cel putin 59 de persoane au murit si alte 527 au fost ranite in urma atacului armat comis in timpul unui concert de muzica country in orasul american Las Vegas de catre "pasnicul" Stephen Paddock.

ISIS a revendicat de doua ori atacul terorist, numindu-l pe Stephen Paddock "Abu Abdul Bar Al-Amrekini". Poate doar o amenintare de pe site-urile organizatiei ISIS ce vorbea despre un carnagiu in "Orasul Pacatului", cum era numit Las Vegas!

Milionar, obsedat de cazinouri

Politia a gasit 23 de arme si munitie cat sa traga 20 de minute neintrerupt, alternand armele, in camera de la hotelul Mandalay Bay, ocupata cu trei zile inainte de masacru de catre Stephen Paddock. Una dintre acestea era capabila sa strapunga vestele antiglont purtate de politie, fiind o arma achizitionata de regula de catre teroristi ale caror tinte sunt militari si politisti.

O adevarata obsesie pentru arme dezvoltata de terorist, un barbat pe care familia si cunoscutii il descriu ca "pasnic, linistit, fara afilieri religioase si politice". Familia stia doar de cinci arme pentru care avea permis de vanatoare, desi fratele sau, Eric, sustine ca Stephen nu a vanat niciodata, doar participa, rar, la competitii de lovire a tintelor in miscare, organizate de cazinouri. Caci frecventarea cazinourilor ar fi fost pasiunea ce-i ocupa tot timpul si pentru care nici nu statea permanent in vreuna din cele patru case pe care le avea in orase diferite. Era milionar, dar nu facea caz de asta. Nu achizitiona bunuri epatante, avea o singura masina de lux, primita cadou de la un cazinou, dar folosea masini inchiriate. Culmea e ca Stephen Paddock iubea muzica country si participa, de regula, la festivaluri de genul celui la care a decis sa-si indeplineasca planul terorist. As vrea sa i se cerceteze creierul, cred ca acolo s-a petrecut vreun declic care a premers acestei tragedii de nedescris pe care a provocat-o.

Eric nu a facut nicio declaratie despre faptul ca tatal lor,... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro