Motivele pentru care multi oameni pierd lupta cu kilogramele in plus

Motivele pentru care multi oameni pierd lupta cu kilogramele in plus

- Apa de zivor este cea mai buna pentru organism, asa ca este indicat sa consumam doi litri de apa pe zi si sa evitam sarea pe cat de mult posibil putem. Nutritionistii au mai precizat ca nu este indicat sa ne infometam pentru ca vom reusi sa slabim, insa imediat cum vom reveni la vechile obiceiuri vom acumula kilograme in plus dublu.

acum 36 luni (9 Apr 2017)

Medicii nutritionisti spun ca, in unele cazuri, mostenirea genetica si variabilitatea fiziologica ne impiedica sa pierdem kilogramele acumulate in plus.

"Activitatea fizica este foarte importanta atunci cand ne dorim sa slabim, asa ca este indicat ca in fiecare zi sa facem miscare cel putin 30 de minute. Motivele pentru care nu putem slabi absolut deloc: - Faina, zaharul, aditivi, nu o sa ne ajute niciodata sa castigam lupta cu kilogramele. Alimentele bogate in vitamine si minerale ne ajuta sa reusim sa slabim, dar si sa avem un organism sanatos. - Apa de zivor este cea mai buna pentru organism, asa ca este indicat sa consumam doi litri de apa pe zi si sa evitam sarea pe cat de mult posibil putem. - Creierul este cel mai mare consumator de energie, iar pentru a putea arde caloriile trebuie sa facem anumite lucruri care sa ne ajute mintal. - Lipsa de somn, stresul, toxicitatea emotionala sunt cauzele care pot duce la boli care ne pot impiedica sa slabim. - Persoanele care mananca mai mult decat trebuie sunt in mare pericol si risca sa acumuleze kilograme in plus. Nutritionistii au mai precizat ca nu este indicat sa ne infometam pentru ca vom reusi sa slabim, insa imediat cum vom reveni la vechile obiceiuri vom acumula kilograme in plus dublu. Este bine sa stim ca barbatii au o masa musculara mai dezvoltata comparativ cu cea a femeilor si un procent de grasime corporala mai redus. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro