Motivele pentru care Meghan Markle ar putea fi condusa la altar de printul William

Motivele pentru care Meghan Markle ar putea fi condusa la altar de printul William

Totusi, Markle ar fi cerut ca mama ei, Doria Radlan, sa aiba acest rol la nunta sa, insa Familia Regala nu este prea incantata ca o femeie sa preia rolul care in mod traditional ii revine unui barbat. Membrii familiei descriu relatia dintre Meghan si fostul director de imagine TV ca fiind "dificila", iar potrivit zvonurilor, exista teama ca barbatul de 73 de ani nu ar putea sa gestioneze faptul de a fi impins in lumina reflectoarelor.

acum 31 luni (12 Mar 2018)

Potrivit zvonurilor, Meghan nu doreste sa-i atribuie aceasta sarcina tatalui ei, Thomas Markle, iar fratele ei vitreg nu a fost invitat la nunta. Printre motivele deciziei se numara acuzatiile recente ca si-ar fi amenintat partenera de viata cu pistolul, dar si ca a oferit o multime de detalii intime despre viata actritei dupa ce relatia ei cu printul Harry a devenit publica. Mai mult, familia vedetei nu are o relatie prea apropiata cu Harry, mai ales dupa ce printul a declarat ca logodnica lui "va primi in sfarsit familia pe care nu a avut-o niciodata." Totusi, Markle ar fi cerut ca mama ei, Doria Radlan, sa aiba acest rol la nunta sa, insa Familia Regala nu este prea incantata ca o femeie sa preia rolul care in mod traditional ii revine unui barbat.

"Familia Regala intelege de ce Meghan ar prefera-o pe mama ei, dar nu este tocmai traditional ca o femeie sa conduca mireasa la altar", a declarat o sursa pentru Daily Star, potrivit Mirror. "Unii nu sunt incantati de idee, asa ca au sugerat ca printul William sa o faca. Membrii familiei descriu relatia dintre Meghan si fostul director de imagine TV ca fiind "dificila", iar potrivit zvonurilor, exista teama ca barbatul de 73 de ani nu ar putea sa gestioneze faptul de a fi impins in lumina reflectoarelor. El locuieste in Oregon si recent s-a plans ca Meghan nu l-a ajutat sa faca fata atentiei mediatice. Tom spune ca avocatul sau a luat legatura cu sora lui mai mica pentru a-i cere ajutorul, dar Meghan a raspuns descriindu-l ca "o ruda indepartata". Cred ca este din cauza faptului ca nu isi tine gura. Daca ar renunta sa mai vorbeasca cu presa, Meghan probabil ar fi luat in calcul ideea de a-l invita a nunta. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro