Motiunea simpla "PSD are alergie la justitie", respinsa de Camera Deputatilor

Motiunea simpla

In cadrul dezbaterilor de luni din plen, deputatul PSD Ioan Adam a mentionat ca motiunea simpla "nu are nicio sansa de reusita, pentru ca este nefundamentata", iar conservatorul Aurelian Ionescu a precizat ca grupul parlamentar PC-PLR va vota impotriva.

acum 97 luni (9 Sep 2014)

In cadrul dezbaterilor de luni din plen, deputatul PSD Ioan Adam a mentionat ca motiunea simpla "nu are nicio sansa de reusita, pentru ca este nefundamentata", iar conservatorul Aurelian Ionescu a precizat ca grupul parlamentar PC-PLR va vota impotriva. La randul sau, deputatul PNL, Gabriel Andronache, a sustinut ca, de cateva luni, membrii Guvernului incalca mereu Constitutia, iar reprezentantul PDL, Valeria Schelean, a afirmat ca motiunea este "un exercitiu de onestitate."

La pol opus, ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat ca motiunea este "un demers total lipsit de temei, pur propagandistic" si i-a indemnat pe deputati sa respinga textul supus dezbaterii, afirmand, totodata, ca motiunea include "aspecte eronat vehiculate, deliberat sau nu, in spatiul public." ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro