Motiunea de cenzura, dezbatuta joi, de la ora 11.00

Motiunea de cenzura, dezbatuta joi, de la ora 11.00

Beneficiile unei cresteri economice substantiale au fost anulate de masurile populiste si haotice luate in economie de cuplul de economisti de renume mondial Dragnea - Tudose impotriva mediului de afaceri si a contribuabililor onesti din aceasta tara.

acum 39 luni (22 Nov 2017)

Motiunea de cenzura a PNL a fost depusa la Parlament vinerea trecuta si a fost citita luni dupa-amiaza intr-o sedinta comuna a Camerei Deputatilor si Senatului. Motiunea a fost semnata de 148 de parlamentari de la PNL, USR, PMP si independenti.

"In mai putin de un an, guvernarea PSD-ALDE a aruncat la cosul de gunoi promisiunile facute in campanie si, odata cu ele, sperantele romanilor intr-un trai mai bun. Beneficiile unei cresteri economice substantiale au fost anulate de masurile populiste si haotice luate in economie de cuplul de economisti de renume mondial Dragnea - Tudose impotriva mediului de afaceri si a contribuabililor onesti din aceasta tara. Minciuna PSDragnea a avut picioare atat de scurte incat, in mai putin de un an, romanii au vazut ca programul de guvernare, pus sub titulatura "Indrazneste sa crezi", a fost o iluzie vanduta cu maxima nerusinare", arata liberalii in textul motiunii de cenzura. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro