Motiunea de cenzura a PNL va fi dezbatuta vineri in Parlament. Orban: "Chiar daca ar fi pus motiunea duminica, tot mobilizati am fi fost"

Motiunea de cenzura a PNL va fi dezbatuta vineri in Parlament. Orban:

Intrebat daca PSD are emotii la motiunea de cenzura, avand in vedere si cererea de inceperea urmaririi penale a lui Victor Ponta, Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor, a spus: "Credeti ca exista o schimbare de atitudine referitoare la motiunea de cenzura? Analistii politici contactati de "Adevarul" cred ca sansele tentaivei PNL de rasturnare a Guvernului, prin motiune de cezura, raman la fel de mici ca dinainte de punerea sub invinuire a lui Victor Ponta. "Meciul se joaca intre nasu' si finu'" Analistul politic Sorin Bocancea este de parere ca scaunul de premier al lui Victor Ponta depinde mai mult de Gabriel Oprea, presedintele UNPR, si mai putin de liberali.

acum 79 luni (8 Jun 2015)

Citirea motiunii de cenzura va fi astazi de la ora 17.30. Dazbaterea si votul asupra motiunii de cenzura incep vineri de la ora 10.00. Chiar daca ar fi pus motiunea de cenzura duminica, tot mobilizati am fi fost", a afirmat Ludovic Orban.

Birourile permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului au decis sa convoace plenul reunit al celor doua Camere, incepand cu ora 17.30, pentru a da curs citirii motiunii de cenzura a PNL. Dezbaterea si votul pe motiunea de cenzura va avea loc vineri, situatia lui Ponta fiind transata maine.

Intrebat daca PSD are emotii la motiunea de cenzura, avand in vedere si cererea de inceperea urmaririi penale a lui Victor Ponta, Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor, a spus: "Credeti ca exista o schimbare de atitudine referitoare la motiunea de cenzura? Credeti ca ar fi un partid care, fiind la guvernare, cu o guvernare atat de eficienta, ar vota altfel decat impotriva unei motiuni de cenzura si prost spusa, scrisa? Credeti ca vreunul dintre cei care au sustinut in ultimii trei ani guvernarea si care se lauda cu niste cifre, realizari impresionante, ar fi in stare sa voteze o motiune numai pentru ca dumeavoastra faceti o legatura intre trei -patru evenimente care eu cred ca nu sunt corelate intre ele?".

Social-democratii care il apara necontenit pe Victor Ponta au vorbit in cor despre faptul ca punerea sub invinuire a lui Victor Ponta in aceeasi zi cu depunerea motiunii de cenzura a PNL nu este o pura coincidenta. Analistii politici contactati de "Adevarul" cred ca sansele tentaivei PNL de rasturnare a Guvernului, prin motiune de cezura, raman la fel de mici ca dinainte de punerea sub invinuire a lui Victor Ponta. "Meciul se joaca intre nasu' si finu'" Analistul politic Sorin Bocancea este de parere ca scaunul de premier al lui Victor Ponta depinde mai mult de Gabriel Oprea, presedintele UNPR, si mai putin de liberali. De aceea, Bocancea mizeaza mai mult pe formarea unui Guvern din acele... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro