Mossad-ul investeste in noi tehnologii pentru spionaj

Mossad-ul investeste in noi tehnologii pentru spionaj

De cealalta parte, reprezentanti ai sectorului industrial high tech s-au declarat incantati de initativa, avand in vedere ca reprezinta un impuls pentru cei care se afla la inceput de drum si care vor sa se remarce pe piata.

acum 83 luni (28 Jun 2017)

Concret, Mossad-ul va acorda fonduri unor start-up-uri, companii nou create, care incearca sa se dezvolte, pentru ca acestea sa puna la punct noi tehnologii care sa se dovedeasca utile agentiei.

Eli Groner, director general al cabinetului premierului, care vreme de peste un an a lucrat indeaproape cu agentia la acest proiect, a afirmat ca, in acest fel, "Mossad-ul se implica din faza timpurie a dezvoltarii pentru a avea mai multa influenta si mai multa libertate" privind respectivele tehnologii. Mossad-ul, agentia de securitate Shin Bet si chiar armata israeliana sunt tot mai deschise sa lucreze cu firme civile, in contextul in care este nevoie de o cooperare mai puternica pentru a castiga bataliile care se muta din plan real in sfera cibernetica, noteaza "The Times of Israel". De altfel, marti, Mossad-ul a facut apel la companii si antreprenori sa trimita propuneri de proiecte pentru a primi finantare. De cealalta parte, reprezentanti ai sectorului industrial high tech s-au declarat incantati de initativa, avand in vedere ca reprezinta un impuls pentru cei care se afla la inceput de drum si care vor sa se remarce pe piata. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro