Monumentul Eroilor Neamului din Cluj-Napoca, vandalizat cu imagini care infatiseaza politicieni dupa gratii

Monumentul Eroilor Neamului din Cluj-Napoca, vandalizat cu imagini care infatiseaza politicieni dupa gratii

Imaginile, imprimate pe peretii Monumentului Eroilor Neamului din Cluj-Napoca cel mai probabil in noaptea de joi spre vineri, ii prezinta dupa gratii pe liderul PSD, Liviu Dragnea, fostul dictator Nicolae Ceausescu, fostii presedinti Traian Basescu si Ion Iliescu, fostii premieri Victor Ponta si Adrian Nastase, Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, fostul lider PRM Vadim Tudor si pe Elena Udrea.

acum 44 luni (10 Feb 2017)

Imaginile, imprimate pe peretii Monumentului Eroilor Neamului din Cluj-Napoca cel mai probabil in noaptea de joi spre vineri, ii prezinta dupa gratii pe liderul PSD, Liviu Dragnea, fostul dictator Nicolae Ceausescu, fostii presedinti Traian Basescu si Ion Iliescu, fostii premieri Victor Ponta si Adrian Nastase, Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, fostul lider PRM Vadim Tudor si pe Elena Udrea. Acesta a mai spus ca Primaria are in vedere montarea unor camere de supraveghere in zona, astfel incat alte acte de vandalism sa poata fi prevenite.

Monumentul Eroii Neamului din Parcul Cetatuia, care are o inaltime de aproape 23 de metri, este dedicat memoriei martirilor Revolutiei de la 1848-1849. Crucea a fost proiectata de catre arhitectul Virgil Salvanu si a fost inaltata in perioada 2000-2002, cand primar era Gheorghe Funar. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro