Monstrul din Cotnari: tata-erou la TV si-a violat fetita si a vandut donatiile pentru bautura si tigari

Monstrul din Cotnari: tata-erou la TV si-a violat fetita si a vandut donatiile pentru bautura si tigari

Procurorii au trimis in judecata un barbat de 45 de ani, din satul Iosupeni, comuna Cotnari, acuzat de rele tratamente aplicate minorului dar si de viol. Unul dintre acestia, o fetita de 10 ani, a fost violata de cinci ori de inculpat, care inainte de a o batjocori o obliga sa bea alcool sau sa fumeze pana ce minorei i se facea rau. In tot cursul anului 2014, cei cinci copii au fost supusi unor repetate episoade de agresiune fizica (au fost loviti cu palmele, cu cureaua, legati de maini si de picioare, cu banda lipita pe gura, pusi sa stea la colt intr-un picior etc).

acum 76 luni (17 Feb 2015)

Procurorii au trimis in judecata un barbat de 45 de ani, din satul Iosupeni, comuna Cotnari, acuzat de rele tratamente aplicate minorului dar si de viol. Vasile Balasca va da socoteala in fata judecatorilor pentru o serie de fapte abominabile, comise impotriva a celor cinci copii ai sai, pe care ii batea frecvent fara niciun motiv.

Unul dintre acestia, o fetita de 10 ani, a fost violata de cinci ori de inculpat, care inainte de a o batjocori o obliga sa bea alcool sau sa fumeze pana ce minorei i se facea rau. O alta fetita de-a tatalui cu chip de monstru a fost legata la un moment dat de picioare si atarnata de o grinda.

Filmul terifiantei povesti

Potrivit procurorilor ieseni, inainte de a fi arestat Vasile Balasca locuia impreuna cu cinci copii minori intr-un imobil modest din localitatea mentionata. Trei dintre copii provin dintr-o relatie cu o femeie ce s-a stabilit de mai multi ani in Spania, iar ceilalti doi sunt conceputi cu o alta femeie, adusa de Balasca in casa pentru a avea grija de primii trei. "Momentul de debut al violentelor a fost cel in care inculpatul a legat-o de picioare pe minora B.Y. (7 ani la acel moment), pe care a atarnat-o de grinda cu capul in jos si, folosind un scripete, a ridicat-o pana la tavan, dupa care i-a dat drumul brusc in jos, cu intentia de a o lovi la cap.

Mama celorlalti doi minori a intervenit si a reusit sa prinda copilul mai inainte de a se lovi", au precizat procurorii. Ii lovea cu palmele sau cu varga, de fiecare data fara motiv. In tot cursul anului 2014, cei cinci copii au fost supusi unor repetate episoade de agresiune fizica (au fost loviti cu palmele, cu cureaua, legati de maini si de picioare, cu banda lipita pe gura, pusi sa stea la colt intr-un picior etc). Chiar si copilul in varsta de un an si jumatate a fost lovit de inculpat pe motiv ca ", se mai arata in rechizitoriu.

In acelasi document procurorii noteaza ca, timp de aproape o luna... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro