Monica MACOVEI: Romanii nu au o problema sa voteze o femeie, sunt convinsa!

Monica MACOVEI: Romanii nu au o problema sa voteze o femeie, sunt convinsa!

"Cele 300.000 de semnaturi stranse simbolizeaza dorinta oamenilor de a fi langa mine si de a vota cu singurul candidat cinstit. Aici ai de ales intre doua variante: intre mine, toata tara stie, sunt un om cinstit, si intre toti ceilalti care au facut parte si fac parte din partide, toate la guvernare, toate cu coruptie si probleme.

acum 79 luni (21 Sep 2014)

"Cele 300.000 de semnaturi stranse simbolizeaza dorinta oamenilor de a fi langa mine si de a vota cu singurul candidat cinstit. Aici ai de ales intre doua variante: intre mine, toata tara stie, sunt un om cinstit, si intre toti ceilalti care au facut parte si fac parte din partide, toate la guvernare, toate cu coruptie si probleme. Avem voluntari firme de IT, de comunicare. Si asta si in tara...", a spus Monica Macovei, in emisiunea "Romania in obiectiv", moderata de Eli Roman.

In opinia sa, "e vremea sa avem un presedinte al oamenilor, si nu al partidelor, un presedinte care sa-i fereasca pe oameni de abuzurile institutiilor".

"Am vazut un sondaj care arata ca 47% din romani ar vota un presedinte femeie. Romanii nu au o problema sa voteze o femeie, sunt convinsa! Dar trebuie sa aiba o oferta de femeie candidat care sa fie integra, serioasa, care sa scoata din sfera publica limbajul mai putin civilizat, de o femeie puternica, cinstita, in care sa aiba incredere. Stim cum tin femeile o gospodarie, si munca, si copii... Si eu am crescut un copil, sunt mama", a mai spus Macovei. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro