Monica Macovei: Nu am primit si nu am citit niciun dosar si nicio informare din arhiva SIPA

"Mai spun o data: nu am primit nicio informatie din arhiva DGPA/SIPA, nu am primit niciun dosar sau informare din arhiva DGPA/SIPA, nu am vazut si citit niciun dosar sau informare din arhiva DGPA/SIPA, nu am copiat niciun dosar din arhiva DGPA/SIPA, nu am sustras niciun dosar din arhiva DGPA/SIPA, nu am copiat si distrus niciun hard-disk, nu am dat nimanui ordin sa sustraga, sa distruga, sa copieze vreun dosar din arhiva DGPA/SIPA sau hard-disk.

acum 37 luni (25 May 2017)

Europarlamentarul Monica Macovei, fost ministru al Justitiei, a declarat din nou, joi, ca nu a primit si nu a citit niciun dosar si nicio informare din arhiva SIPA - fostul serviciu secret al Ministerului Justitiei.

"Mai spun o data: nu am primit nicio informatie din arhiva DGPA/SIPA, nu am primit niciun dosar sau informare din arhiva DGPA/SIPA, nu am vazut si citit niciun dosar sau informare din arhiva DGPA/SIPA, nu am copiat niciun dosar din arhiva DGPA/SIPA, nu am sustras niciun dosar din arhiva DGPA/SIPA, nu am copiat si distrus niciun hard-disk, nu am dat nimanui ordin sa sustraga, sa distruga, sa copieze vreun dosar din arhiva DGPA/SIPA sau hard-disk. Iar din raport rezulta clar ca nu a existat nicio dovada ca judecatorul si procurorul care au intrat in arhiva pe baza ordinului meu, pentru a intocmi o informare catre opinia publica cu privire la modul in care a functionat DGPA/SIPA, ar fi comis vreo ilegalitate", a scris Monica Macovei pe contul ei de Facebook. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro