Monica Macovei la lansarea partidului M10: Avem in fata un tsunami de coruptie. Vrem sa il distrugem

Europarlamentarul Monica Macovei a lansat, duminica, partidul M10 si a sustinut, in fata simpatizantilor,ca noua formatiune nu are functii de oferit, nici sacose cu bani sau contracte de dat, ci isi propune sa lupte cu un "tsunami" de coruptie si hotie, relateaza Mediafax. Nu avem functii de oferit, pentru ca nu suntem pe val, nu avem bani de dat, nu avem sacose cu bani, nu avem contracte de dat.

acum 59 luni (1 Mar 2015)

Europarlamentarul Monica Macovei a lansat, duminica, partidul M10 si a sustinut, in fata simpatizantilor,ca noua formatiune nu are functii de oferit, nici sacose cu bani sau contracte de dat, ci isi propune sa lupte cu un "tsunami" de coruptie si hotie, relateaza Mediafax. Dimpotriva, avem in fata un val, o clasa politica de hoti, de minciuna, avem in fata un tsunami de coruptie, de hotie din banii nostri. Nu avem functii de oferit, pentru ca nu suntem pe val, nu avem bani de dat, nu avem sacose cu bani, nu avem contracte de dat. Haideti cu noi, sa luptam cu valul de politicieni corupti si hoti si mincinosi care isi bat joc de Romania de 25 de ani si o sa-i invingem", le-a spus ea celor care au participat la eveniment.

Macovei a explicat ca "partidul M la puterea 10" nu este al treilea pol, ci singurul si primul partid din Romania de dreapta cu adevarat, singurul partid care merge pe calea dreapta.

"El nu este nimic din ce avem azi pe scena politica, niciuna din jumatatile FSN, nu este nici noul PNL, nici vechiul PSD, nu are nimic de a face cu actuala clasa politica. De "n" ori, nu numai de 10 ori, de "n" ori cuvantul "merit", cuvantul "modernizare", cuvantul "munca", cuvantul "moralitate", pentru ca nu se poate face politica fara moralitate. Asta inseamna, de fapt, "M": inseamna modernizarea Romaniei, bunastarea Romaniei si a romanilor prin modernizare, inseamna merit, inseamna fiecare la locul lui pe meritul lui, inseamna munca, inseamna ca tu iti administrezi banii castigati cinstit, si nu statul, inseamna mediu, pentru ca omul nu este calaul naturii, ci este protectorul naturii, si inseamna multe alte lucruri minunate, care, iata, incep cu "m", de la "minune"", a adaugat Monica Macovei.

Potrivit acesteia, viitorul partid va promova un stat minimal, care inseamna un stat redus, cu o birocratie redusa, cu o parte bugetara, cu un Guvern si cu un Parlament reduse, cu o interventie cat mai mica, inclusiv in viata economica a tarii. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro