Monica Macovei: Istoria religiilor ar trebui studiata in scoli

Monica Macovei: Istoria religiilor ar trebui studiata in scoli

Monica Macovei vrea eliminarea orelor de religie din scoli, care ar trebui inlocuite cu istoria religiilor. Bani sunt, exista acest fond de rezerva care ar trebui folosit atunci cand este nevoie, in caz de calamitati, inundatii, etc, dar 90 % din acesti bani s-au dus la biserici.

acum 116 luni (12 Sep 2014)

Monica Macovei vrea eliminarea orelor de religie din scoli, care ar trebui inlocuite cu istoria religiilor. Informatia a fost data publicitatii de un site de stiri din Timisoara, care ii atribuie declaratia europarlamentarului aflat in localitate. Lasa copilul sa-si aleaga singur religia si da-i istoria religiilor, care reprezinta de fapt istoria umanitatii, e multa cultura generala acolo", a declarat Monica Macovei la Timisoara, citata de pressalert.ro. Bani sunt, exista acest fond de rezerva care ar trebui folosit atunci cand este nevoie, in caz de calamitati, inundatii, etc, dar 90 % din acesti bani s-au dus la biserici. Mai bine s-ar da acesti bani caminelor de batrani", a mai spus Monica Macovei, conform site-ului de stiri.

Macovei: Nu am spus asta

Contactata de Adevarul, Monica Macovei a spus ca nu a zis ca ar trebui scoasa din scoli religia. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro